dijous, 17 de juliol del 2008

Christian Gálvez ("Pasapalabra" y "Tú si que vales") viu a Rubí

Avui La petjada es fa ressò d'un cotilleo que m'ha sorprès i m'ha fet gràcia. Ja sabeu que en aquest bloc primen els temes d'actualitat i d'opinió, però avui, em permeto actualitzar amb una actualització més banal, ara que els altres blocs parlen de l'interessant tema de l'illa de vianants... Espero que no us sàpiga greu companys...
Doncs bé, segons alguns rumors que corren per Rubí, en Christian Gálvez, el presentador de "Tú si que vales" i "Pasapalabra" (a Telecinco) viu a Rubí des de fa poquet. Segons sembla, el fet que gravi un dels seus programes a Sant Just (Gestmusic) i que la seva companya sentimental Almudena Cid (la reconeguda gimnasta catalana que anirà als Jocs Olímpics) entrena al CAR de Sant Cugat han propiciat que la jove parella hagi vingut a viure a la nostra ciutat. Malgrat m'han dit fins i tot la direcció exacta d'on viu presuntament la parella, em limitaré a dir que viuen al Centre, en un carrer que no forma part de la illa de vianants (bonica manera d'enllaçar ambdós temes...), per tal de respectar la intimitat d'aquests dos nous rubinencs. Benvinguts a la ciutat!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Home,

Trobo la noticia important (Un famós a Rubí!!!). Sembla que tots estiguin a Sant cugat.

Ara bé, en tot cas, hauria de ser Almudena Cid viu a Rubí!!

Anònim ha dit...

Segons m’han dit també és el cas del Gervasio Defer (entrena al CAR-Sant Cugat i viu a Rubí)... És curiós, i, potser, una mostra més de les diferències existents entre esportistes d’élit... Directius i jugadors de futbol del Barça compren o lloguen a Sant Cugat... Els més destacats de l’atletisme, a Rubí...

Yasmina ha dit...

jo ho trobo guay...

^^ podria haver fet ell el pregó, ja que a la pràctica és rubinenc...

xD

a veure si un dia ens el trobessim passejant per rubí... oh!!!

Anònim ha dit...

El dels Esports de TV3 fa molt anys que viu a Rubí, Xavier Serrat, actualment a la serie d'A3 Lalola, també viu a Rubí fa anys, Enric Majó, va nèixer a Rubí, la Lloll va viure durant uns anys a Rubí...

Potser no és Hollywood, però ja fa uns quants anyets que a Rubí hi viu gent molt diversa i variada.

Anònim ha dit...

En Christian Gálvez ja fa temps que viu a Rubí, i tot i que la feina no li deu permetre tot el que voldria, se'l pot veure pels nostres carrers més cèntrics i propers a l'ajuntament. Pel que fa al periodista esportiu Xavier Bonastres, també viu aquí, però diria que a una urbanització. Aquest és més sovint veure'l per Rubí, i més fent esport i corrent per algun espai de la ciutat. A més, cal recordar que ell va ser el rei Melcior de la cavalcada de Reis 2008. I així moltes persones famoses més, i també que s'han fet famoses des d'aquí per la seva trajectòria com el cas del polític d'ERC Joan Ridao.

Rubí també pot ser la ciutat dels famosos, pocs, però d'alguns.

Salutacions a tots!

Vincent Laurent ha dit...

Ja sé que no és el tema d'aquest post. No sé si faig abús de la teva confiança, però a través del tue blog, em vull dirigir a tots els polítics rubinencs. Us he fet una proposta al meu blog rubiisonfire.blogspot.com Espero, sense excuses, una resposta al mateix blog.

Gràcies



Vincent Laurent

Anònim ha dit...

No, Christian Gálvez, que el vaig veure avui mateix, al costat de la llibreria "RACÓ DEL LLIBRE", visita a vegades rubí, perqué el plato de pasapalabra esta en madrid y el de tu si que vales, esta en barcelona!
Així que ell no viu aquí.
Moltes gràcies per la seva tenció

Anònim ha dit...

Quin sentit tindria que estigui per Rubí tan sobint si no hi viu aquí i el plató de Tu si que vales està a Barcelona. El que està clar es que Almudena Cid si que hi viu a Rubí perque entrena al Car de Sant Cugat però ell que viu a cavall entre madrid (pasapalabra) i Barcelona (Tu si que vales) quan està a Barcelona viu a casa de la seva dona a Rubí, molt a prop de la llibreria de Racó del llibre, com be dius.