diumenge, 19 d’octubre del 2008

Moció al Ple sobre el bus nocturn N61 gràcies a la participació dels rubinencs al fòrum de La Petjada...

El passat 21 de setembre vam tractar el tema de l'autobús nocturn N61 (Barcelona-Rubí) a La Petjada... En aquesta actualització vam comentar que aquest servei era deficient ja que passava cada hora i que era injust que només efectués una parada a Rubí (i a més a la carretera de Molins) i en canvi efectués parada a totes les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat del terme municipal de Sant Cugat. La petjada de Rubí suggeria que el N61 efectués parada real a l'estació i una altra al Casino o a la Mútua i es demanava a l'Ajuntament que fes alguna cosa.
A partir d'aquest text, alguns rubinencs van postejar envers aquest assumpte i durant aquells dies el bloc va tenir una mitjana de 40-55 visites diàries. Els comentaris van girar entorn la idea de que parés a l'Escardívol, que es senyalitzessin correctament aquestes parades (ara mateix no hi ha ni un trist pal informatiu informant d'aquest servei), que es posés en marxa un autobús que sortís de Plaça Catalunya a les 00.30 (ara el primer és a la 1.30 i l'últim tren és a les 00.02 = 1h30 min sense servei en la franja amb més usuaris), que Sarbus faci cas a la Generalitat i pari a l'estació com legalment hauria de fer, estudis de mobilitat nocturna...
Doncs bé, Alternativa Ciutadana (ACR) m'ha fet arribar un e-mail on s'informa que el partit presentarà una moció al ple de l'Ajuntament envers aquest assumpte, tenint en compte tot el que s'ha dit en aquest bloc. Podeu descarregar-vos la moció i aportar idees i millorar-ho... Esperem que l'Ajuntament aprovi aquesta moció i poguem tenir solucions positives a curt termini!

NOTA: Abans que ningú m'acusi de ser partidista, de ser militant d'ACR, tenir accions a la Gene o a l'Ajuntament, de tenir problemes amb Sarbus etc.... Crec que és una molt bona iniciativa que a partir d'un debat soscitat on-line algun partit vetlli pels nostres interessos (sigui quin sigui) i per això he considerat oportú presentar aquesta informació. Espero que hi estigueu d'acord.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

No t'has de justificar, home! Però quant t'han pagat?
:D

La petjada ha dit...

jajaja doncs no m'han pagat, però ara que ho dius m'ho podria plantejar com una font d'ingressos, ara en temps de crisis qualsevol idea és bona jeje

:D

Anònim ha dit...

felicitats! sembla mentida com les noves tecnologies poden afectar accions polítiques, hehe. En molts sentits!

Mos la veiem!

Mireia

RAMON MUNTAN ha dit...

b b

ja era hora que algú tingui iniciatives que millorin la nostra ciutat.

Un plaer llegirte.


Salutacions desde la Taberna del loro cojo.

Anònim ha dit...

No, si no t'has de justificar, ja sabem que ets d'ERC i de l'actual equip de govern de Rubí. La resta, pur folclorisme per distreure la parròquia.



Pepitu Va de Llarg

La petjada ha dit...

de fet soc militants de tots els partits de Rubí i de Sant Cugat jeje

Anònim ha dit...

Aquesta moguda reflecteix fins a quin punt els partits polítics i la gent que en forma desconeixen la realitat del transport públic. Quants d'ells es desplacen habitualment en aquest mitjà tot i que diuen promoure'l i potenciar-lo? Ha calgut una denúncia virtual perquè algú comencés a plantejar alguna cosa. Aquesta és la colla que ha de vetllar pels interessos dels ciutadans de Rubí? Des de quan està aquesta línia en funcionament i no sabia mogut un dit? Si no s'hagués denunciat quant de temps continuaria amb aquestes deficiències l'N61?

Anònim ha dit...

MOltes felicitats!!!


Una vegada més es demostra que la veu popular té més força del que ens pensem!!!

Siguem del partit que siguem, hem d'estar contents que un partit ho presenti al plè de l'ajuntament!!!

Sincerament, estaria igual de content si ho hagués fet el PP, però mira quina casualitat que ha estat un partit local de Rubí!!!


Ánims per continuar empenyent a la classe politica per a que fassin una ciutat més ecológica, justa i amb més oportunitats per a tots el rubinencs!!!

Anònim ha dit...

Ja veieu que els polítics estan atents també a les demandes que sorgeixien a través de la xarxa. Potser no sempre i no en tots els casos, però jo crec que això és bo, la veritat.
Felicitats per la iniciativa. Ah, i no et preocupis, perquè pensa que sempre diran que ets d'un costat o de l'altre. I si un dia t'arribes a significar, et diran que ets d'un corrent intern. I si et signifiques amb un corrent intern, et diran que vols la poltrona...
Ai, que complicats som, a vegades...
I si només fos que has dit alguna cosa encertada amb tota la bona intenció del món i un partit, en aquest cas ACR, ho porta al ple també amb la millor intenció de món??? A veure si només serà això.... ;)
Endavant amb el bloc!

Arés

Anònim ha dit...

Jo crec que és una bona notícia veure que el blog pot fer pressió, que es pot utilitzar per denunciar coses i fins i tot arreglar-ne alguna. Si els partits en fan cas, millor, no? O ens hem de queixar si no fan cas i també quan en fan?
Felicitats!

Anònim ha dit...

Com que no se com deixar les meves idees a la web d'ACR ho faig aquí a veure si, com sembla, les veuen.

Em sembla molt bé la moció presentada però hi veig un inconvenient.A partir de la lectura dels punts 1a i 1b sembla doncs que ACR aposti per el pas del transport públic pel mig de l'illa semipeatonal. Crec que això és un error ja que referma el concepte d'illa amb autobusos pel mig que hi ha plantejat ara mateix alhora que un autobus gran com aquest travessant el centre de Rubí pot ocasionar una important contaminació acustica a altes hores de la nit.

En aquest sentit crec que seria més adecuat:
a) Millorar la parada actual que fa el bus sota de la pista de patinatge.
b) Fer una nova parada en la rotonda de l'escardívol.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb les darreres propostes respecte a les parades de l'autobus. Les transmetré a ACR per a que discuteixin el tema.
Crec que un bus interurbà ha d'evitar barrejar-se amb el trànsit intern i ha de minimitzar el temps que recorre per la trama lenta.

Anònim ha dit...

doncs posats a fer...

allargar la n61 fins a Terrassa Centre o Parc Vallès, que ara es queda a la benzinera de Les Fonts (sic)

Anònim ha dit...

Arés, pilota!

Anònim ha dit...

anònim, pelotudo!

Anònim ha dit...

Ho dius per tu mateix, "anònim"?

Anònim ha dit...

era una bromilla. un poco tonta si, pero broma.. saludos a todo los anónimos!