dijous, 11 de desembre del 2008

Última hora: Explosió a l'Av. Estatut

Aquest vespre (dijous a les 20h aprox.) s'ha produït una explosió als voltants de l'avinguda de l'Estatut. Quan passaven pocs minuts de les 8 del vespre els veïns de la zona del parc de Ca n'Oriol s'han espantat quan una forta explosió ha fet tremolar els vidres i han saltat algunes alarmes dels cotxes.
Més tard, algunes dotacions de policia local, mossos, bombers i ambulàncies s'han desplaçat fins a l'avinguda Estatut i l'han tallat durant una estona. Més tard, els vehicles d'emergència s'han situat al mig de la rambla per no impedir la circulació dels vehicles.
La veritat és que quan jo he arribat ja només quedaven els vehicles d'emergència, he vist alguna persona amb mantes i un camió de Rubí net recollint algunes restes, pel que he deduït que s'ha tractat d'una explosió en algun domicili. L'edifici afectat en tot cas seria el que hi ha de color salmó (abans era verd) a tocar de l'avinguda Estatut, just a la zona de la nova rambla i on abans hi havia la passera que creuava a Ca n'Oriol. Ja us dic que no puc confirmar aquesta notícia i que es tracta bàsicament del que m'han explicat i del que he pogut observar i de moment cap mitjà online ha publicat cap informació al respecte.
En tot cas, però, si que puc confirmar que s'ha produït una explosió forta cap a les 20h en aquesta zona de l'avinguda Estatut però desconec exactament què ha succeït, si hi ha ferits, víctimes... Espero que demà poguem sapiguer més coses de l'assumpte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

alguna novedad??

Pepe

La petjada ha dit...

Per fi ha sortit informació respecte a aquesta notícia:
http://www.rubi.cat/ajrubi/noticies/detall.php?apartat=&noticia=1488