dijous, 19 de febrer del 2009

Dissabte a l'Oasi Jove: 12h antinuclears, una rubinenca al Paraguai i Dixit

El proper dissabte a les 11 del matí l'Oasi Jove de Ràdio Rubí (99.7 FM) emetrà un programa molt interessant, en ple dia de Carnestoltes. Al llarg del programa el programa anirà informant dels actes que es celebraran en motiu del Carnestoltes a Rubí, on destaca el concurs de comparses i el ball de l'envelat.
El programa entrevistarà a la delegada de Greenpeace a Catalunya, l'Anna Rosa Martínez. Ella ens parlarà de la situació de l'energia nuclear al país i de l'acte que es farà dimarts de 9 a 21h a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Durant 12 hores ciutadans anònims, polítics, actors, membres d'entitats, intel·lectuals... llegiran durant 12 hores alguns textos i manifestos antinuclears.
Seguidament, la Maria Comellas serà la protagonista de l'Oasi. Aquesta rubinenca va viatjar l'any passat fins al Paraguai, on va viure de primera mà una experiència única com a cooperant, de la mà de la ONG SED. Ella ens relatarà la seva vivència, el procés que va seguir i la seva tasca diària a una petita comunitat d'aquest país sud-americà.
Finalment, i entre molts altres continguts, parlarem del projecte Dixit, un facebook adreçat als discapacitats. Jordi Ribot, el director tècnic de Dixit, serà l'encarregat d'explicar-nos en que consisteix aquest nou projecte solidari.