divendres, 27 de març del 2009

A l'Oasi Jove s'ha parlat del jacuzzi al Puigmal del CER, amb una estudiant tancada a la UB i l'experiència amb els Mossos, i de l'Hora del planeta

Aquest dissabte 28 de Març a les 11 del matí a Ràdio Rubí (99.7FM) s'ha emès la cinquena edició de l'Oasi Jove. Ara, ja pots trobar el programa online per poder-lo escoltar des del teu ordinador. Els continguts, eren:
- L'Hora del Planeta. WWF organitza un esdeveniment mundial. El dia 28 de 20.30 a 21.30 tots estem convidats a apagar les llums per salvar el planeta. Comptarem amb el director de Consevació de WWF a Espanya, Enrique Segovia.
- Bolonya, estudiants i mossos. L'actualitat pura i dura a l'Oasi Jove. Després de 4 mesos ocupant la facultat de la UB de plaça Universitat, manifestacions, batudes amb els mossos, imatges esgarrifoses... Comptarem amb un testimoni exclusiu: la Sílvia Badia, una estudiant que va patir el dessallotjament en la seva pròpia pell.
- I també parlarem d'una singular iniciativa. El Centre Excursionista de Rubí fa 60 anys i ho han celebrat muntant un jacuzzi al Puigmal, una singular iniciativa que calia explicar al nostre programa. El Jordi Puig, soci del CER, ens explica en primera persona com ha estat aquesta divertida i interessant proposta rubinenca.

Tot això, propostes culturals, la música més actual i una divertida tertúlia t'esperen a Ràdio Rubí i a internet, de la mà de la Marina Dolset i el Rubén Cabús. Llença't a l'Oasi!

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicidades por el programa