dissabte, 9 de gener del 2010

El bus del Barça "Campions 2009" visitarà Rubí

El Barça ha fet història i la ciutat de Rubí podrà compartir les sis copes guanyades per l'equip blaugrana el proper divendres 19 de març de 10 a 14h en un emplaçament encara per determinar, tot i que probablement serà un espai de dimensions adients i al centre de la ciutat, com ara el pàrquing de l'Escardívol, l'entorn de l'estació o bé la plaça Salvador Allende.
El bus "Campions 2009" estarà obert a socis i aficionats i recorrerà 110 poblacions de la geografia catalana i de la Catalunya nord, celebrant així els 110 anys de l'entitat. Al bus, de 45 m2, i guarnit amb colors i elements blaugranes s'hi exposaran cinc copes, ja que el club no ha obtingut permís per reproduir el darrer trofeu guanyat. En aquest autobús tothom que vulgui es podrà fer una foto amb les copes aconseguides. El recorregut de l'autobús blaugrana va iniciar-se el passat 30 de desembre i conclourà el proper 4 d'abril al Camp Nou, coincidint amb el partit de Lliga que enfrontarà el Barça amb l'Athlètic de Bilbao.

La cita rubinenca és el proper divendres 19 de març de 10 a 14h, tot i que els rubinencs també tindran ocasió d'anar a localitats properes com ara Terrassa (el mateix dia 19, però de 17 a 21h), Sabadell (20 de març, de 10 a 14h), Sant Cugat (20 de març, de 17 a 21h) o Cerdanyola (18 de març, de 17 a 21h). De moment, el club encara no especifica el lloc precís d'arribada d'aquest autobús.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

VISCA EL BARÇA!
VISCA CATALUNYA!
VISCA RUBÍ!

Llàstima que la copa del Mundialet la FIFA no la deixa reproduïr i no podrà viatjar per tot el territori, però amb les 5, ja ens conformem!

la pesadilla se hace eterna ha dit...

¬¬

Anònim ha dit...

ya que has hecho una encuesta sobre la nueva biblioteca te propongo hacer otra con la pregunta
"¿por qué la alcaldesa miente a los niños diciendo que conservará la antigua biblioteca?"
con las siguientes respuestas:
1.-por que es una mentirosa compulsiva
2.-por que asi los niños van aprendiendo que los politicos están para mentir a los ciudadanos
3.-por que así se callan, total luego voy a hacer lo que me de la gana
4.-por que no tiene ni idea

hala a votar

Anònim ha dit...

Jaajajajaja uala que bo aquest últim anònim!

Anònim ha dit...

Ha dit això la Carmeeeeen? Ostres! Vaya relliscada!!! Com volen mantenir l'antiga biblio si la nova serà la segona més gran de Catalunya... i.... espero que els nens tinguin el seu espai perque així els estudiants de Rubí puguin tenir un lloc digne!!

Anònim ha dit...

pues si ,lo dijo.
fue hace un par de año +/-, en un acto unos niños le preguntaron que si podrian seguir haciendo uso de la antigua biblio, a lo que les contesto que si, que quedaria como biblioteca de barrio.
Esta biblioteca es usada por muchos niños de los colegios cercanos que ahora se quedaran sin un lugar donde ir.

Anònim ha dit...

el día 9 o 19 a Rubi???

La petjada ha dit...

Divendres 19, ja està corregit l'error.
Moltes gràcies