diumenge, 11 de juliol del 2010

Rubí celebra la victòria de la Roja... i tu?

La selecció s'ha proclamat guanyadora del Mundial de futbol gràcies al gol d'Iniesta. Una part dels rubinencs ho celebra, l'altra no. I tu?
El gol del blaugrana Iniesta ha estat decisiu en aquesta pròrroga d'infart. Durant aquests darrers dies forces rubinencs han anat celebrant la victòria de la selecció espanyola de futbol, i avui, tan bon punt ha acabat el partit, molts rubinencs han sortit al carrer amb els seus clàxons, els seus crits, molts petards i també alguna bandera espanyola. Tot i això, una part dels rubinencs no estan satisfets amb aquesta victòria i haguéssin preferit que Holanda es proclamés vencedora. De moment, però, la plaça Catalunya de Rubí està plena de seguidors d'Espanya. Estàs celebrant la victòria? O tu ets dels que no volia que guanyés la Roja?

49 comentaris:

Anònim ha dit...

VIVA ESPAÑA!!!

Anònim ha dit...

quin fàstic dnen aquests espanyols venuts... visca catalunya! visca el barça però no la roja!

Anònim ha dit...

Para el primr anónimo,

Me cago en españa. Y en el alare de patriotismo asqueroso que ha salido a la calle, como en tiempos del abuelo paco.

Salut y república!!!!

Anònim ha dit...

jo anava amb holanda, i amb alemania, i amb portugal... però no ha estat possible. La veritat que: quina ràbia!

Els crits de yo soy español, viva españa i demés tonteries només em fan veure com el colonialisme espanyol ha aconseguit bona part dels seus objectius.

Necessito un altre dissabte!!!

Ernesto Ekaizer ha dit...

Sois la basura más grande que existe en este magnífico blog, que visito a diario.

Normalmente no comento nada, pero hoy ante el vómito que me producen los dos ultimos comentarios, quiero expresar mi opinión de manera clara y sincera.

Ayer Rubí, estaba ON FIRE. Y os podeis preguntar porque sucedió todo. Y la respuesta es clara. Porque la mayoría de los ciudadanos de nuestro precioso Rubí se sienten ORGULLOSOS y felices de poder ser Españoles.

Ayer se celebró la victoria de España.

España el país donde todos vivimos.

Viva España.

Ramon Rosique Garcia ha dit...

Quiero apoyar a toda la gente que ayer salió con sus banderas a celebrar que España había ganado.

En pocas ocasiones me he emocionado así.

-- Cuando disfruté por primera vez del sexo con una mujer

-- Cuando comprobé la ignorancia de muchos de los que escriben aquí bajo el amparo del anonimato.

-- Cuando el Espanyol se salvo ante la Real Sociedad, con un gol de la Rateta Corominas.

-- Y finalmente ayer, ondeando la bandera del país al que amo, con miles de jovenes en Rubí. Siendo todos una piña.

Nací en Terrassa, y vivo en Rubí. Y sobretodo soy Español

Carles (Rubí) ha dit...

TOTS els catalans som ESPANYOLS, tot i això dol a una minoria molt petita de catalans

Felicidades a todos!!! ha dit...

GRAN CELEBRACIÓN DE LA VICTORIA DE ESPAÑA EN LA PLAÇA CATALUNYA. DEBERÍAMOS ESTAR TODOS ORGULLOSOS DE LA VICTORIA CONSEGUIDA Y DE QUE TENGAMOS TAN BUENOS DEPORTISTAS SEAN DE LA PROVINCIA QUE SEAN.

MAS UNION Y MENOS SEGREGACIÓN.

UNA ESPAÑA UNIDA, CON LAS DIFERENTES CULTURAS NOS HARÁ MÁS RICOS CULTURALMENTE A TODOS.

VIVA RUBI - VISCA CATALUNYA - VIVA ESPAÑA

Felicidades a todos!!! ha dit...

GRAN CELEBRACIÓN DE LA VICTORIA DE ESPAÑA EN LA PLAÇA CATALUNYA. DEBERÍAMOS ESTAR TODOS ORGULLOSOS DE LA VICTORIA CONSEGUIDA Y DE QUE TENGAMOS TAN BUENOS DEPORTISTAS SEAN DE LA PROVINCIA QUE SEAN.

MAS UNION Y MENOS SEGREGACIÓN.

UNA ESPAÑA UNIDA, CON LAS DIFERENTES CULTURAS NOS HARÁ MÁS RICOS CULTURALMENTE A TODOS.

VIVA RUBI - VISCA CATALUNYA - VIVA ESPAÑA

Jep ha dit...

Xarnegos Go home. Rubí estarà molt més maca i jo molt més feliç quan tots aquest espanyols feixistes marxin cap a les Espanyes.

Només tinc una cosa a dir. Vaig sentir fastig ahir a la plaça del casino.

I poso un exemple. La manifestació del 10-J: 1.500.000 de catalans i catalanes, pacífica, cívica, de totes les edats i condicions.

Celebració espanyola de la roja: QUILLOS histèrics amb banderes i crits feixistes, aldarulls, GARRULOS descamisats.Dos pobles, dos maneres de ser

sois todos iguales, de tontos ha dit...

soc espanyol perquè he nascut a Espanya, però soc també català.
L'himne espanyol no hem diu re a diferencia del català, però una cosa os diré amics catalans, si teniu que mostrar-vos tan contraris a les alegries de la gent espanyola...hem feu fàstic. Qui son el fatxes avui?

Pelé ha dit...

el único comentario inteligente el de FELICIDADES A TODOS.

Un pequeño esfuerzo para todos.

Ante todo rubinense, catalán y español ha dit...

MUCHAS VECES SOIS LOS PROPIOS CATALANES LOS QUE PROVOCAIS EL DESPRECIO DEL RESTO DE GENTE ESPAÑOLA.

PORQUE TUVE QUE SUFRIR VEJACIONES UN DÍA QUE LLEVÉ LA CAMISETA DE ESPAÑA A LA UNIVERSIDAD? SI HUBIESE LLEVADO LA DE ECUADOR ME HABRÍAN DICHO ALGO? SI HUBIESE LLEVADO LA DE ALEMANIA ME HABRÍAN SILBADO?

PARA SER RESPETADO PRIMERO HAY QUE RESPETAR.

Anònim ha dit...

Joderos nacionalistas e independentistas!!!!!!!.

ESPAÑA GRANDE!!!!!!!
ESPAÑA VICTORIOSA!!!!!!

CataluÑa se ha echado a la calle, con las banderas de España.

Jordi ha dit...

estic d'acord amb el Jep, veure l'aspecte (tattoos, piercing, gent sense samarreta, aquells pentinats, aquell color fosc de pell...)

Em referma en el que sempre he pensat: son una altra espècie. Els catalans, els catalans de veritat ( no aquests xarnegos lamentables)
Som diferents. I res tenim a veure amb ells (car en siguin molts)

Anònim ha dit...

no fem comentaris racistes, els espanyols tenen tan drets com qualsevol altre a estar a Catalunya mentre respectin la cultura i societat que els acull.

Si volen celebrar les seves victòries endavant. Igual que si els uruguais de Rubí ho haguèssin fet. Cap problema mentre ho facin amb respecte per a tothom.

Albert ha dit...

Què passaria si aquesta nit passo en cotxe per l’Avda. Barcelona a les 2 de la matinada cridant i tocant el clàxon? El mínim que em podria passar és que la policia local em multés i, segons com, passaria la nit a comissaria… Per què ahir es va permetre? No hagués sigut més fàcil pujar les pilones de la zona peatonal de manera que s’impedís el pas de cotxes tocant el clàxon i fent soroll? Molts dels veïns amb prou feines hem pogut dormir aquesta nit.

Moltes gràcies senyors de l’ajuntament (de nou) per vetllar pel descans dels veïns de la ciutat...

Patricia ha dit...

Albert solo te puedo decir una cosa JODETE!!

ayer era un día grande para España

Albert ha dit...

Patrícia,

em sembla que en cap moment t'he insultat.

Simplement he denunciat una situació realment molesta per molts veïns que hem patit soroll fins molt de matinada i aquest matí havíem de treballar.

De totes maneres moltes gràcies per la teva comprensió i bona educació...

Anònim ha dit...

Un dia grande para Ejpaña será cuando no haya 4 millones de parados, los partidos políticos dejen de mangonear, el Quillo Rubinensi sea una especie en extinción y el nivel cultural de la población sea significativamente superior al de Patricia.

Patricia ha dit...

No pretendo presumir de nada, porque no es mi intención. Pero no voy a tolerar que se me insulte de la manera tan ignominiosa, como se está haciendo.

Para todo aquel, que le interese os diré que soy licenciada en Derecho, y que actualmente estoy trabajando
en uno de los despachos más prestigiosos de la provincia de Barcelona.

Así que amigos ignorantes, y sobretodo amigos resentidos. JODEROS una vez más.

Anònim ha dit...

Para e último anónimo, el comentario pefecto!!!!


Para el resto de españolistos.

No teneis pelotas a salir a la calle, para reclamara un puesto de trabajo digno. Que los que nos explotan dejen de hacerlo. Los que nos ahogan con hipotecas que casi nadie puede pagar dejen de hacerlo. Por que las familias que no llegan a final de mes lo puedan hacer.

Pero eso si, apoyamos a muerte a un puñados de tios pegando patadas a un balón, se van a embolsar 600.000 € de comisión por haber ganado la copa del mundo. Y todo paado por los de siempre...

Que grande es el fútbol!!!

Beeeeeeeeeeeeeeeee dicen los borregos..

Jep ha dit...

Patricia, de ben segur que ets la típica noia, que gràcies al sistema educatiu català has pogut gaudir de unes condicions que d'altra banda no les podreis haver fet.

Patricia, de ben segur que a la teva feina parles català, i de ben segur que quan has de portar els pits ben apretats perque així ho creu la teva mentalitat feixista ho fas.

Patricia ets la prova feaent, que alguna cosa no s'està fent bé al nostre pais.

Ets el millor exemple dels xarnegos lamentables que estan destruint el nostre concepte de nació

ruben ha dit...

La veritat que tant uns com altres sembleu nens de parvulari, esta clar que ahir era un dia "festiu" a qui li pesi..o el dia de la victoria del Barça haurien d'haver pujat les pilones del carrer major?

En quant al comentari del que diu que els xarnegos, son d'una altre especie, garrulos i quillos, m'agradaria que et donesis una volta per la resta de l'estat espanyol i et sorprendras de veure que realment els quillos som els catalans...el que passa que els catalans ens ho tenim massa cregut i no se de que...

yo os leo ha dit...

ajjajajajjajajajjajaja
me lo estoy pasando en grande con vuestros comentarios
ajjajajajajjajajajjajaj
+
+
+
+
+
+
+
+

Las torres 2000 ha dit...

YO SOY ESPAÑOL, ESPAÑOL ESPAÑOL

Esta es la frase que esta noche, anonadado y feliz, escuché cantar por doquier en la capital de Cataluña. Sí amigos vivo en Rubí, pero ayer fui a ver El Partido a un mesón en la zona de Sagrada Familia.

Tras las celebraciones por el triunfo, me despedí de los compañeros y compañeras, miembros y miembras, y cogí el coche camino a casa. El jolgorio era mucho mayor de lo que nunca me hubiera imaginado en Barcelona. Coches por todas partes con banderas españolas, claxons, canciones y alegría desbordada.

Decidí arriesgarme e ir con el coche por la calle Aragón, arteria principal sentido este-oeste (ESTO ES PARA LOS CATETOS QUE SE LAS DAN DE LISTOS), el tráfico se iba haciendo cada vez más denso a medida que nos acercábamos a plaza de España. Una luz se hizo en mi sesera. ¿Sería la plaza de España lugar de celebración?

No, imposible. Si en Barcelona no hay españoles. Cómo va a haberlos tras más de 20 años de pujolismo y lo que llevamos de nazionalismo tripartito... Los cojones.

La plaza de España no estaba a rebosar de alegres gentes exultantes de triunfo ajeno pero con un leivmotiv común. ESTABA LITERALMENTE TOMADA.

La peña enfervorecida sacando a relucir el instinto animal y festivo que hasta el más rígido catedrático lleva dentro y, presidiéndolo todo, un lema: "YO SOY ESPAÑOL". Y al llegar a la plaza, el pandemonium: cortada por sus cinco arterias y con su monumento central, con fuente, torre y gárgolas, escalado hasta la hoguera que preside la cúspide (unos 25 metros de escalada libre y me quedo corto) por banderillleros, bengalistas y gentes de mal vivir pero buen celebrar.

Puigcercós, Urkullu, Carod y Anxo Quintana: ya podéis comerme los huevos desde atrás, que la batalla está perdida. Mal que os pese, y aunque sea por el fútbol, 1500 años de Historia pesan como 1500 losas de plomo

Anònim ha dit...

Tengo 26 años. vivo en uno de los barrios más deprimidos de la ciudad de Rubí. En mi vida, he tenido momentos mejores y peores. Ayer me alegré enormemente, y debo decir que disfrute con la victoria de mi equipo que es España.

Pero yo solo quiero pedir una cosa. Yo solo deseo que volvamos a ese 2 de Mayo de 1808, donde TODOS los ESPAÑOLES salimos a defender nuestra tierra, ojala un dia Catalanes, Vascos, Asturianos, Gallegos , Leoneses etc etc... arrimemos el hombro, y nos olvidemos de tanto nacionalismo y tanta division que nunca a existido.

Ojala este espiritu de union que hoy reina en España estuviera presente todos los dias, y no solo cuando la Seleccion gana la Eurocopa, pero como bien dicen mas arriba todos llevamos un español dentro y a la hora de la verdad, somos los primeros en HIZAR LA BANDERA NACIONAL y sentirnos orgullosos de ser ESPAÑOLES, porque la union hace la fuerza.


Un saludo.

Anònim ha dit...

Esto es para el catadrático de más arriba.


Los huevos te los va a comer tus compañero fachas. velvo a repetir, teneis cojones para salir a la calle para celebrar que 23-24 tios en calzoncillos se van a embolsar 600.000 € de las arcas del estado, por haber ganado una copa, pero no para hacerlo por un trabajo digno y encontra del paro.

Patético!!!!!


Y para el último anónimo,


"y nos olvidemos de tanto nacionalismo y tanta division que nunca a existido"

No sois nacionalistas vosotros?? Si nacionalistas españoles, así que dejémonos de tonterias..

Anònim ha dit...

A el de
arteria principal sentido este-oeste (ESTO ES PARA LOS CATETOS QUE SE LAS DAN DE LISTOS)

1.- No es sentido Este-Oeste si no Dirección Este-Oeste. El sentido es una flecha y la dirección una recta.

2.- La dirección correcta no es Este-Oeste sino Noreste - Suroeste, ya que la calle Aragón es oblicua al Norte Sur y no perpendicular como tú te piensas.

VAYA, QUE JUSTAMENTE HAS IDO A DECIR CATETOS EN UN SITIO QUE TELA…..

Ah, y yo vibré con la Roja pero quiero la independencia de Catalunya. para gustos colores.

Y cómo yo hay muchos.

Anònim ha dit...

lo que es una pena que,con la cantidad de temas que se han tratado en la petjada,muy importantes para els rubinencs ,para nuestras familias y nuestros hijos, y nunca habia habido esta cantidad de mensajes.
Se nota que la gente solo reacciona con el futbol.
PATETICO

Anònim ha dit...

Para el último comentario. TIENES TODA LA RAZÓN DEL MUNDO!!!

Es patético que sólo los yonkis de la morfina del fútbol sólo sea capaces de salir para celebrar que 23-24 tios en calzoncillos se embolsarán 600.000 de euros por cabeza por haber ganado una copa de mierda, y lo celebran como si los ganasen ellos. Cosa que no pasa con las huelgas generales no con ninguna otra manifestación, no se manifestaran por acabar con el paro..

Los borregos hacn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Fútbol= opio del pueblo!!

Anònim ha dit...

Ernesto, tú si que eres basura, pero basura facha!!

Os tendrian que barrer de las calles y cuanto antes mejor!!!

Anònim ha dit...

Varies coses:

1. Bon comentari el que diu que amb la de coses que es publiquen a la petjada, aquesta hagi estat la més comentada...llàstima que la majoria hagin estat per insultar. Potser en el futur els problemes de veritat a Rubí tindran més participació...

2. Si no hi ha respecte entre els que se senten més espanyols, els que menys, els que no, els de més aquí i els de més enllà no arribarem enlloc, crearem mal rollo entre nosaltres i ens deixarà a tots en un estat de mala llet permanent. No és gaire sa.

3. Jo no em sento espanyola, i durant alguns anys a l'institut vaig haver de sentir coses com "catalufa de mierda", en el meu propi país. No sabeu la ràbia que això em provocava i encara em provoca. Però sé que també hi ha gent que respecte el sentiment català, i llavors faig l'esforç d'oblidar als que no ho fan. Mentre els qui no se senten catalans em respectin, els respectaré, així com als que s'emocionen perquè Espanya ha guanyat.

4. Objectivament parlant, Holanda va fer un partit patètic i realment Espanya es mereixia el títol, així que els felicito igual que hagués felicitat Brasil, França o la Xina.

4. La festa, els crits i tal els faria qualsevol de qualsevol país o estat...no crec que sigui cosa excepcional dels que diuen sentir-se espanyols...els mateixos holandesos, "gent educada del nord", de segur que haguessin agafat borratxeres de ca'l quinze fins ben entrada la nit i fent crits pel carrer (he viscut allà i he vist festes fora de lloc). Jo tampoc vaig poder dormir gaire bé, però si Catalunya tingués selecció i hagués guanyat, probablement alguna cosa similar hagués passat, no?

5. Sé que costa arribar a ser tan fred, potser poc emocional (tal i com puc sonar), però no us penseu que em sigui fàcil, és un exercici que m'ha costat temps i que haig de treballar cada dia, perquè com a catalana m'he sentit molts cops atacada, però penso que si perdem els nervis no arribarem enlloc. Convido a tothom a reflexionar de tant en tant i mirar-ho tot des d'una perspectiva diferent.

Salut!

Anònim ha dit...

Per qui vulgui llegir:

Els catalans no ens sentim espanyols per un motiu molt clar, espanya no ens accepta. Durant segles els imperialistes castellans han intentat fer d'Espanya això mateix, un imperi castellà, amb les lleis de castella, les costums de castella i la llengua de castella. Jo no tindria cap problema a ser i sentir-me espanyol si espanya fós una unió fraternal de les deferents nacions que la componen, estaria molt orgullós del meu país. Però en lloc d'això m'he de sentir atacat constantment per ser català, canviar de llengua cada vegada que la gent no m'entén (a la meva pròpia terra), que si sóc un insolidari, un provocador, o directaemtn un puta merda per parlar el meu idioma i voler un futur per la meva cultura i el meu poble. Per això jo ahir no vaig celebrar res de res, perquè no puc celebrar la victòria d'un equip que representa la meva derrota i la de tot el meu poble. I el que dic no és una opinió, és un fet objectiu, des dels temps del Duc d'Olivares que estem igual, els castellans volen que siguem com ells...., no acabo d'entedre per què, tant costaria ser com Suïssa en aquest sentit ???

En fi, mentre Espanya sigui una presó de pobles a mi no em compteu per celevbrar cap mundial. Quan sigui un país normal, on jo pugui ser una persona normal i no rara per ser de la terra d'on sóc, aleshores potser hi apareixo (tampoc sóc gaire futbolero....)

D'altra banda:

El putu racista del Jep, que es foti els seus insults racistes i de catalanet burgès fastigós per l'ortocentre del seu crani, és a dir, el seu putu anus.

Som i serem!

Contra la intolerancia ha dit...

Uy... huelo a envidia... y no precisamente envidia sana...
No entiendo que los que más se han quejado del franquismo, ahora intenten devolver la pelota.
Els que disfrutan amb "la roja", no són ni xarnegos, ni quillos, ni res... Bé, n'hi ha, igual que he vist molts xarnegos i quillos entre aquests que es consideren catalans independentistes.
Por favor, estamos en la era de la globalización, tendemos a la Unión Europea... Esta mentalidad de separatismo está totalmente desfasada.
I relaxxxxx, que esteu molt cremats per ser tan joves.
(Per cert, el que es queixa del soroll pel centre a la nit... noi, que estem parlant d'una nit especial, igual que quan Barça o Madrid guanyen un trofeu... o per festa major... Però clar, aquí cadascú veu les coses segons li va...).
En este mundo traidor nada es verdad ni mentira, todo depende del color del cristal con que se mira.

Anònim ha dit...

Separatistas...??

Hablas como lo hacía el abuelo paco..

Nemo ha dit...

D'on surt tant mal rotllo i menyspreu per TOTES bandes? N'hi ha per tant (per exaltar-se tant, per insultar tant, per enrabiar-se tant, per sentir-se tant víctimes, per sentir-se tan collonuts, per dramatitzar tant...)??? Quantes ganes de penjar-se etiquetes i medalles a partir del que han fet vint-i-pocs nois mil·lionaris en pantalons curts corrent darrere una pilota!

Au, que segurament ja som tots grandets i això no és el pati del cole. No tenim problemes més importants que resoldre entre tots a on invertir tota aquesta energia?

Anònim ha dit...

Nemo totalment d'acord, estem a un foro per parlar de RubÍ i donar solucions i opinions del nostre poble...

Jep ha dit...

Es compatible viure a Cat i voler que guanyi la coja? Si, sempre que siguis un immigrant espanyol que va venir aquí perquè es moria de gana a extremadura .Si ets català i vols que guanyi espanya tens un problema, com si fossis jueu i nazi alhora.


No teniu amor per la vostra pàtria tots aquells que em critiqueu.

Jep ha dit...

Faig un últim comentari i prometo no comentar res mes. La gent no accepta les opinions dels demes...

Espanya no és res sense Catalunya. Res de res. "La roja" ho ha evidenciat. Fora futbolistes botiflers, col·laboracionistes que s'embolcallen amb la senyera un cop han fet el servei al nostre botxí.

Fora traïdors

ruben ha dit...

Jep més val que no comentis res més...cada vegada que escrius és per a dir una més grossa. Com a "xarnego" que soc i amb molt d'orgull et dirè que gràcies a la immigració ara tenim el que tenim a Catalunya, dona gràcies que la teva avia va obrir-se de cames a Catalunya....i els teus pares et van poder tenir a Catalunya, perque sino haguessin acabat passant gana i immigrar a Catalunya, llavors tú series un xarnego "quillo i garrulo". M'ha sorprès molt el teu comentari, m'agradaria veure els teus estudis...

Anònim ha dit...

Veig una falta de respecte molt gran, tant per una banda com per l'altre.
A mi el mundial me la "bufa", sincerament, que guanyi el millor, com que no he vist cap partit, suposo que haurà guanyat el que ha jugat millor.

Per altre banda, veritat que quan el Barça guanya algun gran títol o el Madrid o l'espanyol, la gent surt al carrer i tothom ho accepta? Doncs en definitiva, això del Mundial funciona igual.

Potser el que fa ràbia és el fet dels crits anti-catalans i feixistes que es fan, si nois, això és el que em fa ràbia a mi. Tots vivim a Catalunya, uns en la sentim com a país o nació i d'altres no, però el respecte cap a la terra on vius ha d'existir.
Pel que fa les crides feixistes són existents, no em refereixo al YO SOY ESPAÑOL, sino al cotxe que es passejava per Rubí amb el cara el sol a tota castanya. Crec que tots som conscients del que és una dictadura....

Cadascú se sent de la terra que vol, felicitats espanyols, però una cosa ha d'estar clara, el respecte per davant de tot.

Unknown ha dit...

Sabeu que Rubí té més habitants que Andorra, Illa de Man, Dominica, Bermudes, Samoa Nord-americana, Guernsey, Illes Marshall, Grenlàndia, Illes Mariannes Septentrionals, Illes Caiman, Illes Fèroe, Saint Kitts i Nevis, Liechtenstein, Mònaco, San Marino, Saint-Martin, Illes Verges Britàniques, Illes Turks i Caicos, República de Palau, Akrotiri, Dhekelia, Wallis i Futuna, Anguilla, Nauru, Tuvalu, Illes Cook, Santa Helena, Saint Barthélemy, Saint-Pierre i Miquelon, Illa de Montserrat, Illes Malvines, Illa Norfolk, Svalbard, Tokelau, Illa Christmas, Niue, Ciutat del Vaticà, Illes Cocos i Illes Pitcairn ????

VISCA RUBÍ LLIURE !!!!!!

xarnego lamentable ha dit...

Jep, et refereixes als catalans "pacífics" i "cívics" que van agredir al president Montilla?

Anònim ha dit...

otro que solo ve el canal intereconomia, xarnego mirate las imagenes y luego nos cuentas quién agredio a Montilla, porque yo por más que las miro no veo a nadie.

xarnelo lamentable, otra vez, ha dit...

Es verdad, que los independistas no insultan, ni queman banderas, ni agreden a nadie... pobres, reprimidos y asfixiados por los malvados e incultos españoles.

Anònim ha dit...

y que tiene que ver lo qued ices ahora con tu anterior comentario, como siempre cambiando,manipulando y transgiversando, con esto has demostrado que eres un fiel alumno del canal de television anteriormente citado.

Anònim ha dit...

Si agredieron (cosa que no pasó) al Montilla, que le den, se merece eso y más, por traidor y burgues de mierda.

Yo ya estoy un poco harto de ver las dichosas banderitas monarquicas, si por lo menos fueran las republicanas.

Pero que se puede pedir a estos que sale a celebrar la copa de no se sabe que, cuando esos cabrones se han embolsado 600.000 € cada unp por ganar. Hay muuuuuuuuchas familias que no llegan a final de mes y nadie mueve un dedo por ello.

Más pelotas para salir a la calle para reclamar dignidad que es lo que nos hace falta!!!

Puto fútbol, y pobres borregos!!!!!

Oriol ha dit...

Los Españolistas del foro me dais muchíssima pena. Porque? Pues porque no amais la tierra donde vivis. Yo cuando hablo de Catalunya se me encienden los ojos, se me pone la piel de gallina y el sentimiento aparece. En canvio vosotros cuando se habla de Catalunya sólo pensais en mierda, resquemor, mania etz.. Es por eso que me dais pena, por no vivir en la tierra que amais (España). Yo sí que vivo donde quiero y amo. Si tanto odiasis a Catalunya, ya sabeis lo que teneis que hacer, ir a vivir donde seais felices, es decir, a Burgos.

Si ets Català, no ets Espanyol.
Sigues digne de la teva terra!