dissabte, 27 de novembre del 2010

Una estudiant de medicina de Rubí explica la seva vivència a Ghana a l'Oasi Jove

El programa també ha parlat de La Marató de TV3 i descobreix on s'ha comprat una casa la cantant colombiana Shakira
Aquest dissabte s'ha emès una nova edició del programa l'Oasi Jove de Ràdio Rubí. En aquesta ocasió, la estudiant de Medicina i veïna de la nostra ciutat, Alba Romero, ha explicat la seva experiència a Ghana en motiu d'una estada de pràctiques mèdiques a la capital del país, Accra. L'Alba ha analitzat a l'entrevista Rubinencs pel món com és el sistema mèdic d'aquest país, però també ha parlat del turisme, de les relacions socials a aquest país i de com viu una estudiant europea unes pràctiques a Ghana, entre molts altres continguts.

D'altra banda, el programa també ha parlat sobre
La Marató de TV3. El macroprograma, dedicat enguany a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, ha realitzat diverses activitats de conscienciació ciutadana a escoles i instituts de la ciutat. Joan Giménez, biòleg i un dels coordinadors d'aquesta activitat a Rubí, ha explicat com han funcionat les sessions fins ara.

Finalment, l'
Oasi Jove ha proposat llocs d'interès natural a Rubí on poder practicar hàbits saludables i ha repassat l'actualitat més curiosa. A més, el programa ha desvetllat on s'ha comprat una casa la cantant colombiana Shakira, molt a prop de Rubí.

El programa ja es pot escoltar de nou al bloc del programa i a La petjada de Rubí

1 comentari:

Anònim ha dit...

vaya cracks! me lo he pasado muy bien escuchando el programa