dimecres, 16 de febrer del 2011

Xavier Reinaldos no serà el candidat de CiU

>> El comitè executiu de CiU proposarà a Núria Climent com a nova candidata per a les municipals. Reinaldos no repetirà per motius estrictament personals
Arriben els canvis a Convergència i Unió (CiU). Després d'uns bons resultats a Rubí en les passades eleccions al Parlament, Convergència comptarà amb un nou cap de llista de cara als propers comicis municipals. Per primer cop en la història de CiU a Rubí serà una dona la candidata: Núria Climent. Aquest és el nom que proposarà CDC a la seva propera assemblea del 22 de febrer, segons va anunciar ahir el fins ara candidat Xavier Reinaldos. Per a ell, "calia un perfil que superés les fronteres del partit amb la voluntat de sumar noves sensibilitats a CiU", un perfil que per a la formació nacionalista compleix Núria Climent, segons recull el web local de CiU. Si aquesta proposta supera l'assemblea de militants, la federació de CiU haurà de ratificar a Núria Climent com a candidata.
Núria Climent és col·laboradora de "Les Divines"
Núria Climent és una persona força coneguda a la ciutat. Va ser regidora durant els últims mesos de la legislatura 1999-2003, tot i que ha centrat la seva política activa en el món de les associacions i de la cultura. Avui dia és presidenta de l'Associació de Veïns del Centre, és secretària de Sant Antoni Abad i és vicepresidenta comarcal de Creu Roja. A més, és col·laboradora del programa Les Divines de Ràdio Rubí. 
Segons va explicar Xavier Reinaldos, no repetirà com a candidat per "motius personals". Després d'haver estat candidat de CiU al 2003 i 2007, ara té nous horitzons professionals que impediran que es dediqui a Rubí amb la intensitat que ho hauria de fer. Segons recull la notícia de Ràdio Rubí, els primers contactes amb Núria Climent es van produir a la primavera de 2010, fet que indicaria que la decisió de Reinaldos feia temps que estava presa, tot i que ha sorprès a molts rubinencs. 
Amb la nova candidatura de Núria Climent per a CiU, queda clar que es tractarà d'una campanya electoral protagonitzada per dones. Els principals partits han confiat en dones com a caps de llista: arme García (PSC), Marta Ribas (ICV), Mònica Querol (PP), Arés Tubau (ERC) i ara Núria Climent (CiU).

34 comentaris:

Anònim ha dit...

potser se'n va de candidat de CiU a Vilafranca del Penedès...

Anònim ha dit...

Jajajajajajajaja!

Merda de polítics, els seu "compromís" amb la ciutat dura fins que tenen una poltrona més gran a la seva disposició. Això demostra que el "compromís" no era amb la ciutat sinó amb la polttrona en si.

Patètic.

Joaquim ha dit...

Jo crec que el seu compromís ha sigut evident, per qui el coneix.

Anònim ha dit...

En Reinaldos ha fet bona feina i a vegades ens queixem que la gent no s'atreveix a fer canvis quan les coses no funcionen del tot. CiU ha estat valenta i espero que aquesta aposta els surti bé. El que està clar és que amb socialites i erc anem a la ruina com a ciutat!
Molta sort a la sra. Climent

Anònim ha dit...

quan repeteixen ens queixem perquè viuen de la política i quan no perquè no tenen compromís.
Al Sr. reinaldos i a tots els regidors (especialment els de la oposició, que és més dur i menys rentable ser-hi) els hem d'agraïr la feina feta per la ciutat. Els que tant critiqueu, perquè no proposeu anar de regidors? hi ha 11 partits que es presenten a Rubí, amb algún encaixareu no?

Anònim ha dit...

Primer de tot perquè el meu compromís amb la ciutat no és fent política. Segon, el reinaldos de compromís res, ha fet el paripé durant uns anys i ara què? A les llistes de on? Cobrant quan més? No deixa la política (cosa que li agrairia), deixa Rubí per anar a Barcelona, on segurament el sou serà millor, i la influència també.

Podrits.

Anònim ha dit...

les llistes de qualsevol partit. Millor que no et vinculís amb cap partit. M'agrada que els meus representants tinguin educació i no faltin a l'altre quan no estan d'acord amb el què dieuen.

Anònim ha dit...

vale

Anònim ha dit...

Crec que es pot dir el que es pensa sense faltar al respecte a ningú.
Més respecte i més educació , si us plau.

Anònim ha dit...

Esperem que amb la nova candidatura, la gent cregui una mica més i es puguin treure bons resultats per a aquest partit. Si és una persona coneguda i que s'estimi la ciutat, endavant i benvinguda i qui ho sap potser serà la nova alcaldessa de Rubí!!!
El meu vot el tindrà i això que serà la primera vegada que voti a aquest partit per les locals, però estic una mica fart del PSC-ERC!!!

Anònim ha dit...

Algu pot confirmar que el Reinaldos se'n va a la Generalitat, jo he mirat darrers nomenaments de la generalitat i no l'he vist enlloc....

La meva opció no serà la senyora Climent, ho tinc clar. Serà per esquerra, van dir que farien la illa i l'han feta, van dir que farien una nova plaça del dr.guardiet i l'han feta, van dir que farien un centre de dansa i tb s'està fent....

No sé... donen confiança!

Anònim ha dit...

ERC dóna confiança... pseee, bueno...

Van dir que farien l'illa i l'han fet a mitges i amb càmeres trampa.

Van dir que farien la plaça del doctor guardiet AMB PARKING i han tapat un forat simplement per poder-ho inaugurar abans de les eleccions. Amb un procés de participació ciutadana penós i restringit.

Van dir que farien un centre de dansa, i sí, l'estan fent, però mentrestant l'esbart s'ha passat no sé quan temps assajant a casa de la gent, perquè els van fer fora de l'antic local.

A part. Tenen el rècord de baixada de pantalons davant del PSC a l'hora d'incomplir pactes de govern.

Bravo.

ERC necessita urgentment un anàlisi profund i una reflexió important si no vol acabar sense cap representació al consistori de Rubí.

Anònim ha dit...

Doncs la veritat que els dos únics partits que donen confiança són ERC i CiU. Estic entre un dels dos, veurem que ens proposa cadascú per a canviar Rubí, crec que CiU té una analítica més profunda envers a l'economia i tenin a la generalitat el mateix color polític, penso que això ens beneficiaria molt més!!!

Jaume ha dit...

CiU acaba de tirar per terra tot el treball d'uns quants anys ençà.
Després de que per primera vegada Rubí hagi votat CiU com a força majoritàriales en les eleccions a la Generalitat, van i ho tiren per terra posant aquesta senyora com a cap de llista. Molt malament.
Som molts els que, havent votat sempre CiU, aquesta vegada no ho farem pas, us podria dir 25 o 30 persones només per començar, i més que en vindran.
No puc entendre com se us ha acudit posar aquesta dona com a cap de llista, mare meva si només veure-la a les fotos fa por, sembla la loca del barrio.
I pel que diuen té una mala llet i talla colls que de n'hi do.
Fa uns anys el Sr. Lluís Ridao tenia una presència, després el Sr. Reinaldos també, qualsevol dels d'ara dins la llista també, l'Andreu, el Víctor, la Txell, però no aquesta senyora, no.
Senyor Reinaldos, després d'anys de viure del xollo, de l'ajuntament, ara Rubí us sembla poc i heu d'emigrar a Barcelona ?
Si no haguessim guanyat les eleccions, suposo que us seguirieu presentant ¿no?
Recapaciteu, si us plau, després de les eleccions serà massa tard enpenedir-se.

Anònim ha dit...

- Sobre CiU: és cert que la sra. Climent té un look més proper a Las Supremas de Móstoles que no pas a una alcaldable per CiU. Però, vaja, li hem de donar una oportunitat, com a tothom. Veurem què fa, encara que no crec que sigui pitjor que el Reinaldos i cia...

- Sobre ERC: sí, han impulsat (a mitges) 3 projectes a Rubí durant... 4 anys!!! Mare meva, quina lentitud. Si es posen el llistó tan baix i prometen 3 cosetes, és clar que podran dir que (menys que més) ho han complert. La qüestió és el nombre d'objectius quan un governa, i en el cas de l'ERC de la Tubau se n'ha proposat tan poquets que qualsevol cosa que facin pot semblar que han treballat molt. Però, a l'hora de la veritat, molt parlar i poc més.

Anònim ha dit...

La veritat que la Sra. o Srta. Climent necessita un canvi de look, però independenment de la seva aparença no la podem jutjar per això, el que sí és cert és que sembla més una pagesa que no pas una futura alcaldessa de ciutat.
Potser és cert que una oportunitat se li pot donar, és coneguda a la ciutat, treballa per la ciutat i com dieu talla caps, això és el que necessitem a la ciutat una dona amb caràcter i que faci les coses com s'han de fer!!!
Teniu raó amb ERC, a fet les coses que deia però parlem exactament de 3 cosetes...no arriba a una per any dels 4 de mandat!!!
El que sí és cert que cap partit a tornat a parlar del tant desitjat Rubí+D zona lúdica, sabeu alguna cosa?

Anònim ha dit...

Alguns parleu com si el Reinaldos hagués estat el sex-símbol de la ciutat en els últims anys...per favor...tot i que CIU seria de les últimes opcions polítiques que votaria, no em sembla patètic decidir el vot en funció de l'aspecte físic del cap de llista.

Pel que fa a ERC...apart de que el POUM no s'ha aprovat després de gastar-nos-hi no sé quants calers i temps...aquí un llistat de coses que no s'han complert del pacte de Govern PSC+ERC (que no vol dir que estigués d'acord amb tots els punts, només que NO ho han fet)...:

- Construcció d'un aparcament a la plaça Doctor Guardiet-plaça Catalunya.
- Construir d’un mínim de 500 d’habitatges de protecció oficial per a joves i altres col·lectius.
- Construir un pavelló esportiu a Ca n’Oriol
- Construir una zona esportiva de raqueta i petanca a Can Fatjó.
- Disseny del Parc de Ca n’Oriol amb un procés de participació ciutadana.
- Bucs d’assaig pels grups de música locals
- Potenciar la Taula d’Entitats de LLeure
- Posar en funcionament una Escola Oficial d’Idiomes.

I molts més que em deixo!!! Au, que aprofiti!!

Anònim ha dit...

Perdoneu, volia dir que EM SEMBLA PaTÈTIC votar un partit segons l'aspecte físic del cap de llista

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu, menys en una cosa: el Reinaldos sí que ha estat el gran sex-symbol de la política rubinenca dels darrers anys, inqüestionablement! Mira-te'l bé, hummm, i pensaràs com jo.

Anònim ha dit...

a la majoria de persones us dona igual si es presenta un candidat o unaltre, votareu el que ja teniu pensat.
Tots dieu lo bo que es ciu, pero es clar, com ciu no mana no se li pot retreure res. Qui mana sempre es desgasta i dona igual el que faci. Molts dieu que psc el lo pitjor....doncs jo, que no soc un votant seu, puc asegurar que qualsevol que visqui a la ciutat ha de veure que rubi esta molt millor que abans que arribesin. Amb aixo no vull dir que si hagués manat ciu o unaltre la ciutat no estaria com esta, pero el que esta clar es que ha millorat molt en espais publics, carrers, places, equipaments etc.
Cert es que els hi ha faltat valentia per fer un canvi de model de ciutat, pero us penseu que qualsevol qui surti al maig fara magia i canviara la ciutat? Per favor, que un ja te uns anys i ha vist com fan els politics: molta paraula i pocs fets, mentre que els seus detractors i partidaris ho veuen sempre be o malament segons siguin els seus partits votats.
El que em sembla acertat es l'opinio de qui diu que si surt ciu ho tindrem millor perque hi son a la generalitat, pero a sant cugat tambe i son i sempre anira cap alla tot, com sempre que ha manat ciu ha sigut.
El temps ho dira, pero nomes volia dir aixo,que la ciutat esta molt millor que fa uns anys, i aixo es gracies a psc i erc! No a ciu

Anònim ha dit...

això del que el poder desgasta, és mentida. el què desgasta és fer les coses malament. només fa faltar mirar els resultats de les eleccions de tots els municipis de Catalunya. Excepte excepcions, quan algú puja al poder, a la següent millora resultats. Si tan desgastés el poder això no pasaria.

Anònim ha dit...

L'únic cert d'aquests darrers anys a Rubí és que PSC, ERC, CiU i PP estan súmament desacreditats per haver donat suport a un pla d'ordenació que a la Generalitat (en una conselleria socialista, per cert) després els hi van suspendre perquè hi havia més de cent punts que no s'ajustaven a la legalitat. Quatre grans partits incorrent en il·legalitats, i a sobre venent-nos-ho com que el seu POUM estava perfecte i que qui s'hi oposava era un mal rubinenc! Després d'això encara no entenc com s'atreveixen a presentar-se a les eleccions municipals...

Escardívol = Parc Central de Rubí ha dit...

L’endarreriment que té Rubí respecte d’altres municipis és abismal, ciutats de menys població (Mollet, Viladecans, Vilafranca, etc.) tenen uns equipaments i serveis molt superiors als de Rubí amb 75.000 habitants. No crec que això se solucioni únicament tenint el mateix partit polític a la Generalitat que a l’Ajuntament com la NO aprovació del POUM ha demostrat.

La pregunta que crec que ens hem de fer és: què pinta una ciutat industrial com Rubí amb 75000 habitants dins de l’Àrea Metropolitana de BCN? Què aporta de valor afegit? Per què una empresa s’ha d’instal•lar aquí i no a Granollers o El Prat? Únicament pel preu de les naus o perquè té bons restaurants on poder portar els clients? O té uns serveis municipals àgils i ràpids que responen ràpidament? O per què els polígons tenen fibra òptica i atrauen empreses d’alt valor afegit i no simples magatzems?

Total que se’ns pixen al damunt i diuen que plou. El que tinc clar és que no penso votar l’actual equip de govern, d’on no n’hi ha no raja.

Anònim ha dit...

yo tambien estoy deacuerdo en que rubi esta mejor ahora que antes. Es cierto que falta muuuuuuuuucho en mejorar, pero eso viene de lejos y no se hace en 2 dias. Decir que psc lo ha hecho todo mal es simplemente faltar a la verdad, y lo dice un votante de esquerra. Si sale ciu y mejora perfecto, pero hasta que no lo haga no puedo opinar, de psc si y creo que ha hecho una ciudad mejor.

Joan ha dit...

veig que tots heu dit la vostra, i ara dire jo la meva.
Si aquesta persona és presentada finalment com a candidata, tota la meva familia directe, els pares, 3 germans i 2 germanes més les parelles i fills respectius, no anirem a votar aquesta vegada.
Aquesta senyora i la seva associació van enfonsar el negoci d'un familiar i no estem disposats a que enfonsi Rubí.
L'altre dia hi havia un noi que deia que coneixia 25 o 30 persones que no la votarien, doncs amb la meva familia en serem 25 o 30 mes, ja anem per 60, i espereu que això no s'acaba.
Convergencia, NO ENS PODEU FER AIXÒ, sempre hem confiat en vosaltres, però això d'ara és una de les preses de pel més grans que s'han vist en els últims temps.
Tinc cunyats afiliats a Convergència, i es donaran de baixa si això passa.
Reinaldos, encara estàs a temps d'evitar-ho. Pensa't-ho, si estimes Rubí no ho facis si us plau. Tot el que has guanyat tu en aquests últims temps es perdrà en un tres i no res.

Anònim ha dit...

De quin negoci familiar parlem?És pot saber el perquè?Em tens intrigat, ja et dic que no pertanyo a cap partit, és simple curiositat.

Anònim ha dit...

Una coseta, jo també tinc curiositat per saber quin negoci i quina associació ha enfonsat la Sra. Núria Climent.

Si verdaderament te tant de poder, potser hauria de ser la propera presidenta, no d'Espanya, si no d'Europa. Caray quin tros de dona, això si que es tenir pebrots

Perdoneu però algù ho havia de dir

Anònim ha dit...

Penso que estem trepitjant un terreny perillós, atès que alguns comentaris s'estan ficant amb la dignitat d'una tercera persona, i això no és gens recomanable. Per començar, qui ha llançat sospites sobre la sra. Climent hauria de donar-se a conèixer i aportar més dades del cas que exposa. Si no, millor que es retracti. Pel bé de tots i d'aquest fòrum.

Joan Mellado.

Anònim ha dit...

El que està clar es que es trii el candidat que es trii, qualsevol partit, no serà del "agrado" de tots.

Jutjar per l'aparença física, no està bé, però el que s'ha de tenir clar és que estarà penjada mínim 15 dies en els fanals de Rubí. Els assessors de CiU, que de ben segur que ara en tenen bastants, ja s'encarregaràn de que surti formosa i eixerida, crec que no és el nostre problema, però la imatge de qui encapçala la llista sí que és un grau sobretot quan la gent no et coneix.

Pel que fa ERC, cadascú opina el que vol i vota el que vol. Jo sí que els votaré, però crec que dels que escribim aquí tothom té molt clar que votarà i que deixarà de votar.

Joan ha dit...

@ Joan Mellado, jo no llanço cap "sospita" sobre la sra. Climent.
Tampoc m'he de donar a coneixer perquè la majoria d'aquí sou anònims, així que simplement he dit que la seva associació de veins, la que presidia aquesta Sra., per diversos motius que no venen al cas va prendre una sèrie de decisions que van afectar molt negativament a un negoci d'un familiar i punt.
No m'he de retractar de res, només faltaria, ni que hagués insultat a ningú. Simplement he dit que a un familiar proper li van anar molt malament les coses i va estar a punt de plegar per decisions preses per aquesta sra. i/o membres propers a ella. PUNT.
Apa ja us ho fareu guapos, això si, sense mi ni la familia.
Està vist que a CiU que jo porto dins no és la mateixa que la que porteu vosaltres....
No cal que contesteu perquè no penso entrar més en aquesta notícia, ja n'he tingut prou.

Joan.

Anònim ha dit...

Joan: tant me fan els teus negocis, per tu va el pollastre. Però llegint la teva resposta encara m'entren més dubtes sobre la solidesa dels teus arguments. M'he recordat d'aquella dita castellana, aplicable a tu ara: "Quien se pica, ajos come".

Adéu.


Joan Mellado.

Anònim ha dit...

La gent parla perquè te boca, en aquest cas, dits... que de ben segur podrien fer servir per coses més vàlides, com per exemple, pentinar-se les celles.

El Sr. Reinaldos ha estat, està i estarà totalment compromès amb la ciutat. I si com diuen les veus, acaba tenint un lloc a prop del president Mas, doncs molt millor pels Rubinencs, que tindrem a algú de casa dins del govern. ( Sóc jo l'únic que veu aquest canvi a positiu?)
Mireu, evidentment que s'han fet coses a la ciutat, només faltaria!!! Una cosa és el creixement natural, i un altre ben diferent és saber fer que aquest creixement sigui el correcte. Podríem fer una comparativa sobre el creixement de Rubí; imagineu que durant 20 any feu una col•lecció de pedres, i les porteu a casa vostre, una cada dia. Si no has estat capaç, conforme anaven entrant, de disposar-lis un lloc, un ordre, seguir un control, etc al cap de 20 anys, si, tens una col•lecció collonuda, però inservible ja que no hi ha manera de gestionar-la. A la ciutat passa el mateix, 20 anys de creixement sense control, ara tenim una ciutat que el cert es que deixa molt per desitjar.

En un altre lloc, el que comenta en Joan, ni li dono ni li trec la raó, ell sabrà del que parla, però si que hi ha quelcom que he après amb el temps, i és que tota història te dos realitats, i aquí tan sols s'exposa una, el testimoni perd validesa.
Si des de CIU creuen que la Núria és la persona adient, jo no seré pas qui ho negui, això sí, el temps és el que ens posarà a tots al nostre lloc.

Salutacions.
Pitu.

Anònim ha dit...

Jutjar una persona per la seva aparença fisica, no es que ho trobi de malt gust, personalment ho trobo depriment, de mala educació i d'una categoria humana que deixa molt que desitjar.

A la gent se la jutja per la seva feina, no pas per si es alta, baixa, prima, grassa, curta de vista, o curt de cigala (en el cas de que fos home).


Crec que hauriem de deixar les critiques vers la Núria Climent per mes endavant, quand hi hagi quelcom per criticar, si es que es donar el cas.

Aixó de criticar per criticar es molt "espanyol" com l'enveja, que també es esport nacional espanyol. Hem pensaba que els catalans erem mes intel.ligents per no caure en la critica gratuita i la estupidesa.

M'han dit que la "pagesa Nuria" o "La suprema de Mostoles" parla i escriu perfectamente 4 idiomes: català, castella, anglès i françes, doncs aixis no més em queda dir...Visca las pagesas i les supremes de Mostoles, de Rubi, o de la quinta forca, tant de bó hi haguessin moltes mès.

Perdoneu però algù ho havia de dir.

PD pel Joan: noi si verdaderament creus que una simple presidenta de asociaciò de veins pot fer tot el que dius, fes-t'ho mirar xaval, qui te el poder de fer tot el que dius que l'hi han fet a un parent teu (que per el segon missatge ja no es tan com semblava) es l'alcaldesa, no pas un/una president/a de associaciò de veins.

Anònim ha dit...

Com sempre, ja apareixen aquells que se l'agafen amb paper de fumar i ho barregen tot. Que la senyora Climent tingui una pinta de Suprema de Móstoles a les fotos no té res a veure amb la seva capacitat intel·lectual, ni amb el seu suposat domini de no-sé-quantes llengües. Qui discrimina ets tu, insinuant que les Supremas de Móstoles són unes curtes de gamabals i que no poden dominar quatre idiomes; ¿per què no poden ser llestes i a l'hora fer de Supremas? És una qüestió merament estètica, de la que enten jo que s'ha parlat aquí, i no intel·lectual.