dimarts, 8 de desembre del 2009

El Rubí Cent Patins, líder europeu

El Rubí Cent Patins s'ha convertit en una entitat rubinenca de primer nivell a Europa. Ningú de nosaltres dubtava de l'excel·lent nivell d'aquest club, però aquest cop ens han deixat amb la boca oberta. El club acaba de guanyar la copa Confederació, el primer títol europeu que un equip d'hoquei en línia català o espanyol aconsegueix en la història. Ni els mateixos jugadors es creien el que havien aconseguit.
El Rubí Cent Patins es va guanyar el dret a disputar una competició europea gràcies a la copa del Rei del curs passat. Al final del mes d'octubre van disputarla fase prèvia de la copa d'Europa a la localitat italiana de Trieste, i després de dues victòries i dues derrotes en el seu grup van perdre l'ocasió de competir a la màxima competició europea, però sí que van conseguir un passi a la copa Confederació. La darrera setmana de novembre, el Rubí Cent Patins es va endur el títol de la copa Confederació aa la localitat suïssa de Kaltbrunn.

Des que van tornar, el club no ha parat d'atendre als mitjans, als seguidors, les felicitacions d'altres equips i el mateix Ajuntament de Rubí va felicitar oficialment als seus jugadors en una recepció oficial que va tenir lloc fa uns dies. A més, s'ha vist als jugadors celebrar el seu triomf per la ciutat. A més, la ciutat s'ha volcat en aquest esport, amb la recent millora de la pista coberta Francesc Calvo i amb la construcció del pavelló de la Llana, on podran jugar-se partits internacionals d'aquest esport.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicidades al club!