dijous, 20 de gener del 2011

Triple sessió d'Acústic Broadway a La Sala

>> El grup musical interpretarà cançons de diversos musicals en català, on actuen els rubinencs Oriol Burés i Laura Ventura 
El teatre municipal La Sala acollirà dissabte 22 (21h) i diumenge 23 (18.30h i 20.30h) la representació de l'espectacle Acústic Broadway, un petit concert acústic on s'interpreten temes de Shrek, Songs for a New World, Spring Awakening, Avenue Q, Next to tornal, Liza with a Z o alguns temes de Christine Chenoweth i Pasek & Paul versionats en llengua catalana.
A nivell musical, Acústic Broadway compta amb un piano, una guitarra acústica i quatre veus. Els músics Edu Carmona i Dani Campos i els vocalistes Víctor Gómez, Berta Peñalver i els rubinencs Laura Ventura i Oriol Burés s'encarregaran de transmetre històries quotidianes als espectadors. Després de l'estrena a Rubí, l'espectacle s'instal·larà a La Bàscula de Barcelona a partir del proper 25 de febrer. El preu de l'espectacle a La Sala serà de 7 euros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon espectacle! Recomanadíssim, una mica més d'una hora amb bona música, bones veus i una miqueta d'humor. Jo el vaig veure per la fira de Nadal!

Anònim ha dit...

Són molt grans!
moltes felicitats, nois!

Mutuo Cachondeo + EDV ha dit...

Molt bon espectacle el recomano! Bona música i bones veus a més un bon toc d'humor!