dissabte, 20 de febrer del 2010

Ja podeu escoltar el programa de Can Balasc i del desallotjament de La Fàbri-K de l'Oasi Jove

Ja es pot escoltar la darrera edició del programa jove de Ràdio Rubí, l'Oasi Jove. El programa es pot seguir a través del bloc del programa, i ben aviat a través de la web de l'emissora municipal.

Can Balasc. El president de l'AP Can Balasc, Joaquim López, parlarà sobre la greu problemàtica envers el futur abocador de Can Balasc, un abocador que una plataforma ciutadana està intentant aturar. Aquest espai, de grans dimensions, està ubicat molt a prop d'una zona habitada i podria perjudicar greument el medi ambient de la zona i la salut dels veïns, a banda de les molèsties originades pel transport. També comentarà la problemàtica de l'altre gran abocador rubinenc, el de Can Carreras.

Desallotjament de La Fàbri-K. Aquesta setmana el CSO La Fàbri-K ha estat un dels grans temes d'actualitat de la ciutat. Dijous es va realitzar una concentració pacífica que va iniciar-se a l'estació i va acabar a l'ajuntament, on es van aplegar unes 400 persones. Dos dels okupes de la nau de Can Rosés explicaran en primera persona com ha anat la setmana, de què se'ls acusa, com els va arribar l'ordre i sí han fet efectiu el desallotjament o no. A més, faran balanç del primer any de La Fàbri-K i exposaran el manifest que van llegir a la passada concentració.

A Rubí, noies maques i bon vi. Per finalitzar el programa, a l'Oasi Jove es parlarà de vi. És bo veure una copa de vi al dia? Quins efectes positius té per a la salut? Un munt de consells sobre una beguda tradicional de Rubí.

L'Oasi Jove és un programa presentat per Marina Dolset, Raül Cabús, Teresa Comellas, Alba Aguilà i Rubén Cabús. Pots seguir el programa a Facebook i al seu bloc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

FELIDADES POR ESTE MACROPROGRAMA! Madre mia! Informacion y risas todo junto! menosmal q nos haceis reir con tonterias porque la actualidad de nuestra ciudad es tan triste q si no fuese asi acabariamos el programa llorando...

y x cierto: buscar un nuevo asesor musical YA!