diumenge, 14 de març del 2010

Més de 300 persones es reuneixen al cabaret de circ de La Fàbri-K

El CSO La Fàbri-K continua organitzant un munt d'activitats tot i tenir una ordre de desallotjament que els obliga a abandonar aquestes instal·lacions del polígon industrial de Can Rosés. Tot i això, dissabte es va organitzar la tercera edició del cabaret de circ.

En aquest cas, es va tornar a repetir l'èxit d'edicions anteriors i més de 300 persones van poder veure un espectacle increïble, ple de números diferents i on tothom va quedar amb la boca oberta. De forma totalment gratuïta, joves, avis, pares i mares i molts nens van poder veure trapezistes, números musicals, malabars, humor... durant més de dues hores. Sens dubte, les dues actuacions fetes per trapezistes van ser de les més aplaudides ja que tres noies van protagonitzar dos números espectaculars on van fer mil i una peripècies a una alçada considerable i amb una demostració de força espectacular.

Els membres del CSO continuen oferint tota mena de propostes per als rubinencs de totes les edats, fet que va quedar demostrat dissabte, amb una sala que va quedar-se sense cadires i on eren moltíssimes les famílies amb nens que van decidir passar una bona estona a Can Rosès. L'única pega, l'intens fred que feia a la nau i que va fer que algunes famílies o alguns avis i àvies marxessin una miqueta abans de que acabés l'espectacle.
Fotos cedides pel CSO La Fàbri-K

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser increible.
Felicitats a la gent de la Fàbri-k per fer-nos veure aquest espectacle impossible de veure en el nostre poble.

Marta Ribas Frías ha dit...

totalment d'acord. Va estar molt, molt bé.
Felicitats als que us ho heu currat per organitzar-ho i als artistes!! que ho van fer molt bé.
Esperem que no sigui l'últim...

Anònim ha dit...

des del Col·lectiu Fabrikem circ us agraïm a tots i totes totes les coses maques que ens esteu dient i estem satisfets del resultat (que es va fer amb molt esforç i entusiasme!). La millor forma de recolzar això és aconseguint que en poguem fer periodicament molts més i això vol dir recolzar la Fabri-k i les seves activitats! Gràcies!