dilluns, 12 d’abril del 2010

Rubí Decideix es presenta oficialment

La plataforma Rubí Decideix es presenta dimarts 13 a l'auditori de la biblioteca. Jaume Sobrequés i Xavier Serrat hi seran presents
El desembre passat, el jove rubinenc Jordi Olivé va crear un grup al Facebook amb la idea de realitzar una consulta sobiranista a la ciutat, tal com va explicar a l'Oasi Jove. Amb el pas del temps, la idea es va anar consolidant i es va crear la plataforma Rubí Decideix, que ja ha realitzat diverses reunions fins a dia d'avui.

Dimarts 13 d'abril, la plataforma es presenta oficialment a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler (c/Aribau, 5). L'acte es realitzarà a les vuit del vespre i servirà perquè la plataformi exposi oficialment les seves voluntats. i significarà l’inici de tot un procés participatiu de la ciutadania, amb el dret a decidir com a eix central. L’ànim de la comissió organitzadora de la consulta és donar a conèixer entre els rubinencs aquesta iniciativa i buscar el suport del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes per tirar-la endavant. A més, Jaume Sobrequés, historiador, polític català i exdirector del Museu d'Història de Catalunya, realitzarà una interessant xerrada que complementarà aquesta presentació oficial de la plataforma rubinenca. Xavier Serrat, actor rubinenc, també acompanyarà a Rubí Decideix.

La plataforma continua buscant voluntaris que poguin col·laborar amb Rubí Decideix, així com donatius. Qui estigui interessat pot contactar amb la plataforma a través de la seva web o del seu grup Facebook, a més de respondre a tots els dubtes en la sessió informativa de dimarts.

8 comentaris:

Joane Somarriba ha dit...

Les deseo el mayor de los fracasos. Rubí tiene problemas mayores que enredar con estas cosas tan intrascendentes.

Pero si aún así deciden seguir adelante. Les auguro un rotundo fracaso. La ciudadanía demostrará con su abstención salvaje, y con un rotundo NO, a la petición que proponen estos individuos

Anònim ha dit...

Hola Joane,

t'has llegit la notícia de sota? La que parla de Macaco. Vull dir que a mi si un grup de gent es reuneix de forma voluntària per fer aquest projecte em pot agradar més o menys però em sobta que et molesti tant i en canvi no vegis cap problema que l'Ajuntament, amb els diners de tots, decideixi gastar-se una pasta contractant Macaco per festa major...

Segur que els teus desitjos són pels "problemes majors" que dius que té Rubí o bé perquè no t'agrada el què planteja la campanya???

Marc ha dit...

Joane,

Supongo que seras pepera como mínimo, de ahí que te de miedo una consulta popular propuesta por una parte del pueblo para quien quiera participar.Si no te gusta que se hagan este tipo de propuestas, quizás es que la verdadera democracia te asusta, pero no tienes que tener miedo o si..

Pero desde luego que para decir tonterias como esta más vale que cierres a boca


Adelante con la consulta popular!!

Anònim ha dit...

Joane,

dedica't a la bicicleta que és el teu fort.

Si no vols que els pobles decideixen només cal que votis No en la consulta. Més democràcia que això què vols?

Anònim ha dit...

Si, y unos de los problemas mayores que tiene Rubi es que esta lleno gente como tú

Anònim ha dit...

Bona nit Joane,

no sé qui ets, potser ens coneixem de vista o potser no sabem qui som mutuament.

En aquest món, els homes i les dones tenim un dret, un dret per dir el que nosaltres pensem, sent respectats per a tothom. Respecte i a tu també et respectaran.

Aquesta consulta no es tira endavant perquè uns il·luminats volen que surti sí, aquesta consulta es tira endavant perquè les PERSONES arribin algun dia a decidir una cosa tant escencial com és que vol del seu país. Digues-li país, digues-li territori on vius.

Potser el tema és l'excusa per a fer aquesta consulta... on hi hauran tres possibles respostes, SÍ, NO i en blanc. Cadascú pot votar el que vulgui, sense cap tipus de pressió. Estem en democràcia, no?

Espero que estiguis en contra de la pregunta que es formula i no del fons que tenen aquestes consultes, que el poble pugui decidir amb la seva veu (o vot en cas), si no és així, anem malament...

Signat,

una persona que t'anima a anar a votar el que tu creguis.

P.S.- Si cal posar-ho en euskera perquè ho entenguis, també ho podem posar i en els idiomes que facin falta. La llibertat d'expressió ha de ser lliure i respectat de la mateixa manera que el dret a decidir!

Marc ha dit...

Para el penúltimo anónimo, eso ea para mi?

Vaya resulta que tenemos a uno/a de la falange entre nosotr@s, y yo que pensaba que se habían muerto todo, y por compruebo que por desgracia no es así..

cachis!

Anònim ha dit...

no, iba para Joane,porque pienso que este tipo de gente irrespetuosa es una de las grandes lacras que tenemos en Rubi.