dimarts, 4 de maig del 2010

Dissabte, festa dels 80

Aquest dissabte 8, el CSO La Fàbri-K organitza una nova festa temàtica. En aquesta ocasió, els organitzadors pretenen reviure la febre dels 80 en aquesta festa gratuïta que es durà a terme a Can Rosés. Aquelles persones que assisteixin disfressats, a més, rebran un regal. La festa començarà a les 11 de la nit.



24 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si los políticos aprenden un poquito del COS LA FABRI-K y de l@s que lo dinamizan, de como con nada se pueden montar cosas como las que se montan ahí.

Un auténtico espacio libre, donde jóvenes y no tan jóvenes, disponen de un sitio para poder plasmar cualquier tipo de inquietud.

Cosa que ni PSC ni ERC ofrecen al pueblo, por que no interesa..?


Aqui la Arés no escribirá no..

Adelante con el CSO LA FABR-K!!!

Adelante con las iniciativas populares de pueblo!!!


Salut!

Marta Ribas Frías ha dit...

bona iniciativa de nou, des de la Fabri-k. A veure si aquest dissabte m'hi puc tornar a passar...

Anònim ha dit...

Marta,

Ya es bueno que la presidenta de iniciativa y como persona individual, te pases por la fabri-k y más aún que lo digas públicamente, por que no tod@s l@s que estais en el ayunta suben por miedo al que dirán y a las represalias del mismo.

Y de paso se puede conocer el trabajo de l@s que lo dinamizan, que no es nada fácil, y conocer de cerca la inquietudes a l@s que ha llevado a l@s jónenes a tener problemas judicialmente para tener un sitio donde poder conocernos y hacer un sin fin de cosas altruistamente...

Salut!!

Anònim ha dit...

estaría bien que la FABRI-K organizase una Festa Major alternativa, para enseñar a estos politicos como se gestiona de verad una fiesta popular.

Anònim ha dit...

La festa major alaternativa ya la hiierón el año pasado, y este año por lo que se, se vuelve a repetir..

salut

Anònim ha dit...

pues hay que darle BOMBO que yo no no m enteré

Anònim ha dit...

¡¡fiesta!! este finde estais tod@s invitados a casa de Marta Ribas¡¡ por lo visto no le importa que usemos espacios privados sin el consentimiento de sus propietarios

Anònim ha dit...

Ya está el encefalograma plano de turno..

Por que no cierras la boquita antes de decir tonterias??

No sabes de lo que estas hablando, sí que cuando te informes vuelves y escribes!!


ADELANTE CON EL CSO LA FABRI-K!!!!!

Salud y okupación!!!

Anònim ha dit...

Estimada Marta:

Trobo genial que recolzis la fàbri-k, que l'enteguis i que hi participis, ara bé, m'agradaria fer-te arribar unes paraules perquè entenguis per què no em puc refiar de tu.

Marta, tu formes part d'un partit que va néixer a finals dels anys 30. Aquest partit (aleshores PSUC) proclamava la revolució i la dictadura del proletariat, aquest partit, però, a l'hora de la veritat, es va dedicar a entregar la revolució espanyola als burgesos en pro de la política estalisnista de la URSS del "socialisme en un sol país", i es va dedicar a exterminar membres del POUM i de la CNT per desmantellar un revolució que en teoría defensaven.
Perduda la guerra, durant el franquisme, el PSUC va fer oposició, la va fer de nou propugnant la revolució proletària, i un cop més, durant la transisció, va acceptar la democràcia burgesa, es va decidir per la transició i no per la ruptura amb el règim, pel pacte amb la burgesia, un cop més, va mentir.
Van passar els anys i el partit s'anava quedant electoralment arraconat (no m'extranya, per socialdemòcrates ja hi havia el PSC-PSOE), en vistes de la desfeta soviètica es va canviar el nom i va passar a dir-se ICV. Aquest nou partit semblava renovat en l'eurocomunisme, propugnava l'ecosocialisme, recolzava les inciatives transformadores com l'ocupació o l'acció directa a les manifestacions contra la globalització económica i el G8. Tot això mentre estava a la oposició. Arriba el tripartit a la Generalitat i us donen la cartera d'interior. Passem de tenir una policia nacional que reparteix llenya a tenir un mossos que et rodegen a les manifestacions, fan muntatges policials per detenir-te, et peguen sense provocació, t'identifiquen anant pel carrer... etc.
Repressió en estat pur, de la mà dels progres altermundistes. Per no parlar de la vostra incompetència en temes medioambientals (incineradora, conselleria de medi ambient, etc...) o d'oferir una resposta contundent i trencadora en temes com la immigració.

A grans trets Marta, el partit del que formes part ha traït almenys 3 vegades les aspiracions que pretenen transformar el capitalisme.

No et vull atacar personalment perquè estic convençut que ets una bona persona amb bones intencions (no ho dic amb sorna ni ironia, ho dic de debò), però formes part d'un col·lectiu sense crèdit, que ha pretès sempre ser un altaveu de la classe treballadora i només ha aconseguit defensar la visió de 4 pijos de sant gervasi, i així us va a les urnes, cada vegada pitjor.

Per això Marta, quan dones suport a coses com la fàbri-k, no puc fer més que pensar que ho fas sense pensar gaire en què estàs defensant, perquè, sincerament, no em sembla que el teu col·lectiu ideològic estigui disposat a partir-se la cara per un projecte com aquest. Per això no et crec, i per això et demano que reflexionis.

Anònim ha dit...

Enhorabona pel comentari anterior. Molt bon anàlisi, i demostra el que vaig comentar en el post anterior sobre els polítics opinant en aquest blog. Tant la Marta com l'Arés escriuen aquí per fer el "colegui" i el progre, perquè no són massa més que això. Tenen bona voluntat, però aquí s'acaba tot. ¡Allà elles! Mengen alls, es piquen i després hi ha gent que s'estranya.

Jo.

Unknown ha dit...

Doncs jo no acostumo a pensar tant metafísicament, potser l'Arés i la Marta són dues noies ben normals com tu i com jo que procuren fer les coses el millor que saben o poden, cadascuna amb les seves pròpies idees.

No acabo de veure clar com la història d'un partit o les seves actuacions a nivell supramunicipal poden afectar la seva activitat municipal de cada dia.

Potser a Rubí tenim gent al ple que de veritat vol el millor per Rubí. Jo crec que els hauríem d'ajudar entre tots.

(un altre tema és que el sistema polític que tenim muntat potser no afavoreix gaire que els puguem ajudar)

Anònim ha dit...

D'acord jordi, però una cosa és voler el millor per Rubí i l'altra recolzar una iniciativa que xoca frontalment amb el capitalisme, les lleis del nostre país, les relacions socials establertes, etc. I aquí és on no em crec a la Marta, perquè independentment del que ella vulgui per Rubí, el senyor Sauron enviarà els mossos a fotre'ns d'òsties quan toqui, i ella no serà allà per defensar-nos, o si? Si acceptes les seves regles (i ICV les accepta plenament), el que no pots fer és cagar-t'hi a la vegada.

Per això he dit clarament que no poso en dubte que la Marta vulgui el millor per Rubí, però sí que poso en dubte que hagi pensat dues vegades de quin cantó està. I simplement faig la hipòtesi de que el dia que ho hagi de fer farà el que sempre ha fet el seu partit, posar-se de part de la legalitat, del capitalisme, etc.

I simplement volia que hi pensés, res més.

Pel que fa a l'Arés, sentint-ho molt jo ja no em puc creure que vulgui el millor per Rubí, ERC ha perdut tot el crèdit que tenia, per posar un exemple, votant en contra de que es crei una comissió per controlar els abocaments de merda il·legals a la nostra ciutat, tot per seguir a la poltrona amb el PSC, no m'estranya que després diguin que estan molt còmodes amb el bipartit... És penós. Puc salvar la Marta, però ni ICV, ni ERC, ni l'Arés, ho sento.

Unknown ha dit...

Doncs,

et dono la raó en això de que segurament molts cops deu ser difícil mantenir-se coherents amb els suposats ideals del seu partit.

Anònim ha dit...

¿encefalograma plano? viniendo de Don Anarquia no ofende.. Lo que quería expresar (siempre que este sea un foro libre y no se insulte a quien opina lo contrario) es que espero que ICV lleve la ocupación de espacios privados sin uso en su próximo programa electoral o que Marta como portavoz se exprese públicamente a favor en las elecciones, ya que sino no se qué hace apoyando a la fabri-k en este foro, si no es por 4 votos de gente que hasta ahora no lo les ha votado claro......

Anònim ha dit...

Pues si encefalograma plano si, no te he insultado e he definido ue es muy diferente.

Don anarquia??? no te enteras de nada, antes de hablar se tiene que conocer,y de eso a ti te falta y bastante. Dentro de movimiento okupa hay unas cuantas ideoligias diferentes, así que don anarquia nada, Don Pepero.

Creo que Marta se ha posicionado y bastante claro, otra cosa es que a ti, te escueza, y no o quieras ver, o es que no sabs leer??

Majo, intenta saber el por que del movimiento okupa, y no te quedescon lo que te diga la tele o tus jefes, que a lo mejor no samos tan malos...


ADELANTE CON LA FABRI-K PESE A QUIEN LE PESE!!!!

AHÍ ESTAMOS Y AHÍ NOS QUEDAMOS!!!

SALUD!

Anònim ha dit...

Disculpeu, però que jo sàpiga l’abocador no l’ha demanat l’ajuntament, sinó que n’ha ordenat la reobertura una sentència judicial. Portem mots anys batallant amb aquest tema, no només l’equip de govern actual, sinó també els anteriors. És un tema no resolt, que s’ha intentat aturar moltes vegades, i cada vegada les sentències obliguen a reobrir-ho.
Ara, d’això a extrapolar que ERC està per la poltrona....home, doncs la veritat és que penso que és desproporcionat. Pots estar d’acord o no amb les polítiques que fa ERC a l’equip de govern (per cert, sempre dintre de les nostres possibilitats, ja que tenim 2 regidors, i no 4, o 12 com altres partits), però d’aquí a acusar-me a mi personalment d’estar-hi només per la cadira... No crec haver fer cap declaració dient que ERC estigui còmode al govern, potser altres adjectius, però crec que còmode no (vaja, parlo de memòria....). És una situació diguem-ne d’equilibri, i que no sempre és fàcil. Però ser-hi permet fer coses per la ciutat que penses que ajudaran als teus veïns i veïnes a viure una mica millor a Rubí. No va més enllà d’això. Si algú creu que ho fem (ho faig) per alguna altra cosa, o per una obscura ambició, doncs està molt equivocat. Ara bé, que sempre es poden fer millor les coses? Per descomptat, només faltaria. Però només s’equivoca qui fa el pas endavant i camina. Qui es queda parat segur que no s’equivocarà mai.

Arés

Anònim ha dit...

Arés,

Cuántas actividades organoza el ayuntamiento al pueblo que les vota o no?????

La fabri-k llevamos un año y pico organozando casi casa semana hay talleres,conciertos,cabarets de circo,xerradas,pase de pelis,huerto urbanos,concursos de skaters y grafitis y mil cosas más que me dejo en el tintero..

Seguramente no contestaras por que no te interesa que se te relacione con nosotr@s,son votos que corren riesgos, pero no os pongáis ninguna medalla respecto a lo que hacéis y no hacéis por que desde luego hacéis bien poco.

Sabes que en la fabri-k pueden tocar cualquier grupo de rubí cuando ellos quieran?? Si no estubiera la fabri-k, lo podrian hacer?? O los que tenemos miles de inquietudes, y la necesidad de hacer y organizar actividades, ya sean de circo a pases de películas, lo podriamos hacer sin este centro social???

Creo que no..

Arés parece ser que aparte de calentar las sillas, si hacéis algo es a cambio de algo, y ese algo se llaman votos...


Salut!!!

Anònim ha dit...

Novament, l'Arés no pot resistir la temptació i torna a caure-hi de quatre potes: sortiràs, un altre cop, escaldada d'aquí, perquè mai no podràs dir la darrera paraula...


Pere

Anònim ha dit...

Pere en eso consiste el foro de la petjada, no?

Pero en está ocasión no creo que Arés conteste a estos comentarios,no le interesa un debate sobre la ocupación, y lo que significa eso, ni lo que se hace desde el movimiento okupa, nosotr@s no damos votos eso en obvio.

Pero bueno ya estamos acostumbrados a que los políticos y más aún lo de ERC se anrrimen al sol que más calienta..

Un saludo Pere

Mireia ha dit...

Per cert, Arés i qualsevol lector, crec que quan parlaven d'abocaments il·legals i la comissió de seguiment es referien a Can Carreras, i no Can Balasc. Can Carreras ja està en funcionament i tiren el què hi volen i Can Balasc, que estaria gestionat pel mateix Grupo Sánchez, va pel camí de ser el mateix. Només perquè la gent sàpiga de què es parla.

Anònim ha dit...

No t'hi escarrassis, no contestarà, mai donarà la cara perquè no vol admetre el que té davant, una poltrona, un sou molt gran i abocador on es tira merda il·legal.

Espero Jordi, que ara entenguis per què no puc salvar a l'Arés, ni a ERC, ni a ICV, ni als progres en general.

Anònim ha dit...

Eso ya lo se que no contestará no, es lo que he dicho en el comentario anterior. Nosotr@s no damos votos ya que ponemos una serie de debates sobre la mesa y eso a ERC le da mucho miedo..

Bueno, pero que esperar de ERC, lo sismo que de los socialistas, nada si no hay votos de por medio,asi que de esta manera es como trabaja el gobierno de nuestra vila...

Adelante con la fabri-k le pese a quien le pese!!!!!!

Salud!!!

Anònim ha dit...

Que poca vergüenza que tienen los burgueses de ERC, no contestar nada de lo que se le prengunta respecto al C.O.S LA FABRI-K.Sobre el abocador lo que quieras pero sobre lo otro..

Se tiene que ser más valiente Arés, y no fardar de cosas que no son verdad.

Sois unos rajados para convocar referendums sobre la independéncia de catalunya, no vaya a se que el estado espanyol se enfade y empiece la represión como la que sufrio el facha del Ibarretxe, pero a diferencia de este último aún siendo un facha de derechas y conservador, tubo la valentia de convocar un referendum que al estado espanyo le hizo tembla.

Y luego para hablar claro y no pensar tanto en los votos.A ver si aprendes un poco de Marta en este sentido.Ella tendrá muchos defectos como los mios o los tuyos pero desde luego es valiente muy valiente al ponerse a favor de la fabri-k y subir a participar en las actividades..

ERC de republicanos nada y d esquerra menos!!!


salut!!

Anònim ha dit...

Rubi por tener no tiene naaaaaadaaaaa!
la organizacio del ayuntamiento es una vergonya, Ocio y lazer (0)