dilluns, 24 de maig del 2010

Propostes d'estiu per a nens i joves de Rubí

Esplais i agrupaments escoltes organitzen colònies i campaments per aquest estiu. En alguns casos, les inscripcions encara estan obertes

Els esplais i agrupaments de la ciutat ja estan treballant intensament en les seves activitats d'estiu, uns campaments i colònies que esperen ansiosament els nens i nenes de Rubí. Els períodes d'inscripció ja estan oberts, tot i que algunes entitats ja han cobert totes les seves places.

L'Eixam
L'esplai ha organitzat les seves colònies d'enguany a Mas Pinadella, a la Garrotxa. Aquestes començaran el proper 16 de juliol i acabaran el dia 25. L'Eixam és una entitat d'educació en el lleure amb més de 35 anys d'història de la ciutat i amb un local situat a la Plana del Castell.

Aquells pares i mares que estiguin interessats en apuntar als seus fills a aquesta estada poden posar-se en contacte amb l'Eixam:
Telèfon: 656 646 534 (de dilluns a dijous de 19 a 21h)
Correu electrònic:
ceeixam@gmail.com
Al mateix local
del c/Molí, 21, de dilluns a dijous de 19 a 21h

AE Albada
L'Agrupament Escolta Albada també té llestes les seves activitats per aquest estiu 2010. Així doncs, els nens d'entre 8 i 14 anys (Castors i LLúdrigues, Llops i Daines i Ràngers i Guies) aniran enguany de campaments al prat de la Bona Sort de Feners, al Berguedà, a tocar de Saldes, Gósol i el Pedraforca. D'altra banda, els més gran (Pioners i Caravel·les, de 14 a 17 anys) faran la ruta del Camí dels Bons Homes, un itinerari que ja feien els càtars.

Tot i això, les inscripcions per ambdues activitats de l'AE Albada ja estan tancades degut al gran nombre d'inscrits.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies per la publicitat!!!

Anònim ha dit...

i l'AE Guspira?

Anònim ha dit...

Al cartell de l'Eixam hi ha una falta d'ortografia brutal!

Hauria de ser "se'n va" en comptes de "s'envà"...