dimarts, 3 d’agost del 2010

Una única piscina descoberta per tota la ciutat

La piscina descoberta de Can Rosés és la única de Rubí. Actualment només hi ha una coberta més, a l'espera del complex de Duet
Una ciutat amb gairebé 75.000 habitants i una única piscina descoberta. Aquesta és la realitat del nostre municipi, que anys enrere havia disposat de piscines d'estiu a Can Mir i Castellnou, actualment tancades. A Can Rosés, cada dia s'apleguen centenars de rubinencs (sobretot joves i famílies), que aprofiten la instal·lació per refrescar-se i prendre el sol. Tot i això, la instal·lació gestionada pel Club Natació Rubí queda petita degut al gran nombre de visitants, fet que evidencia la manca de piscines d'estiu de Rubí. La piscina exterior obre tots els dies de la setmana, de 10 a 18.45h, està vigilada per un servei de socorristes i també disposa de servei de bar.

Actualment, s'està finalitzant la construcció del nou complex esportiu municipal de Duet Sports al Parc de la Pau i la Natura, que s'inaugurarà el proper 25 de setembre coincidint amb la data de la tràgica riuada. En aquest cas, tampoc hi haurà una piscina descoberta, però sí una interior de 25 x 12.5 metres. A més, s'obrirà una zona d'aigües termals i spa, que s'afegirà a la zona d'aigües termals de característiques similars que s'obrirà al complex de Can Rosès en els propers mesos. Així doncs, la manca de piscines d'estiu continuarà sent evident de cara al proper estiu. El nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) sí preveu alguna piscina descoberta, però no hi ha cap data ni cap projecte encara fixat pels propers anys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno ahora que llegan las elecciones nos harán una muy grande y bonita los sociatas, al igual que están arreglando las aceras,parques,castell y todo aquello que se puede ver bien bien...

Anònim ha dit...

lo de estan arreglando habria que ponerlo entre comillas porque ,más bien,están "chapuceando" que viene de hacer chapuzas.

Anònim ha dit...

llámalo como quieras, sin problemas, pero se nota que llegan las elecciones...