dilluns, 17 de gener del 2011

Núria Buenaventura oficialitza el relleu a Joan Herrera com a diputada al Congrés en un acte a la biblioteca

>> L'exalcaldessa ja porta dos mesos de diputada al Congrés de Diputats. L'acte ha servit també de tret de sortida de la precampanya d'ICV-EUiA a Rubí
Més d'un centenar de persones s'han aplegat aquest dilluns 17 a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler en un acte que ha superat en volum d'assistència la previsió de la coalició. La cita d'avui tenia una doble funció: formalitzar el relleu del diputat d'ICV-EUiA a Madrid i iniciar la precampanya electoral a la ciutat. Es tracta, sens dubte, d'un esdeveniment important per a la que va ser alcaldessa de la ciutat entre els anys 2000 i 2003, motiu pel que molts rubinencs, vallesans i mitjans de comunicació (locals, comarcals i autonòmics) hi han fet acte de presència.
L'acte s'ha iniciat amb unes paraules d'Iván Hernaez (EUiA), qui ha fet un repàs a la difícil situació que s'està vivint en la política i en la societat del país, a banda d'afirmar que ara és moment de recolzar "les esquerres que sumen". Seguidament, Marta Ribas (ICV) ha fet èmfasi en les polítiques de la coalició a la ciutat, a Catalunya i a Madrid. Segons Ribas, "la nostra ideologia i el nostre projecte és el mateix a tot arreu". A més, ha aprofitat la vinantesa per explicar els trets generals que definiran aquesta precampanya de la coalició ICV-EUiA a Rubí, on els projectes que ajudin als rubinencs a sortir de la crisi seran un dels pilars fonamentals.
Núria Buenaventura, a la nova biblioteca (foto pròpia)
Núria Buenaventura substitueix a Joan Herrera al Congrés
Després dels parlaments en clau rubinenca, ha arribat el moment de Núria Buenaventura. L'exalcaldessa i nova diputada al Congrés de Diputats ha analitzat els seus primers dos mesos de feina. Buenaventura ha parlat dels pressupostos, de la nova llei de pensions, de la gestió de Zapatero amb les vagues i de les privatitzacions d'alguns aeroports, entre d'altres temes cabdals de l'actualitat política espanyola. Per a Buenaventura, que comparteix grup parlamentari amb Gaspar Llamazares (IU) i Joan Ridao (ERC, i també rubinenc), les propostes per sortir de la crisi que planteja el PSOE "van en contra dels interessos de la classe treballadora", però ha afirmat que afronta el seu nou càrrec molt il·lusionada, i que continua vivint a Rubí durant tres o quatre dies a la setmana. 
Finalment, Joan Herrera ha centrat el seu discurs en com està afectant la crisi econòmica als ciutadans i en els canvis que està duent a terme el nou govern d'Artur Mas. Per a ell, Mas "no treballa per a tots els que l'han votat -inclosos alguns d'esquerres- sinó només per uns quants", i ha exemplificat aquesta frase amb les recents declaracions del conseller de Sanitat Boi Ruiz o amb la voluntat de CiU de mantenir el concert dels col·legis que separen nens i nenes, entre d'altres assumptes.
Joan Herrera en un moment del seu discurs de relleu al Congrés

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense tenir res a veure amb el tema de la notícia...algú sap d'on prové aquesta pudor de "merda" (parlant malament) que corre per Rubí? ja dies que se sent i no és gens agradable!

Anònim ha dit...

Amb tota probabilitat de l'ajuntament. O de l'informe sobre el Calvet que van treure fa uns dies.

Amb tota probabilitat.

Anònim ha dit...

1) Olor a merda, on?

2) Bona noticia que la cúpula de ICV vingui a Rubí. Herrera es un bon politic i tot i que la Nuria no em va agradar com alcaldesa crec que a Madrid ho fara bé. Segur que el PP no ens porta a Rubí a la Camacho, ni ERC al Carod, ni CiU a Mas, ni el PSC a.. mm... no tenen lider hahaha

Anònim ha dit...

1) aquesta olor a merda ve de la Riera i va començar dilluns a primera hora del matí.

De fet, quan surts del tren a l'estació d'FGC ja se sent la olor a merda. Creuant el pont sobre la riera a Can Fatjó és insuportable.

Algú sap si l'ajuntament ha fet alguna gestió amb l'ACA, medi ambient o alguna institució per l'estil?

El que es podria fer és bombardejar l'Agència Catalana de l'Aigua a mails perquè es moguin una mica

Anònim ha dit...

Adreça on deixar queixes, suggeriments i dubtes a l'Agència Catalana de l'Aigua

http://aca-web.gencat.cat/aca/appmanager/aca/aca?_nfpb=true&_pageLabel=P2001143041208362063233&_nfls=false

Anònim ha dit...

no hi va anar ni déu a l'acte. em sap greu i tot. quin fracàs, la veritat és q no entenc quina gràcia pot tenir per a un militant/votant d'ICV el hippyguays de l'Herrera. i la Buenaventura...però si va protagonitzar la pitjor legislatura política de la història de Rubí!
això per començar, sense tenir en compte que és patètic que el partit no hagi estat capaç de mobilitzar al menys dues centes persones, ostres, que són els dos principals càrrecs d'ICV!!
ànims, ecosocialistes, que potser aconseguiu mantenir un regidor.