dilluns, 30 de maig del 2011

El Rubí ja és equip de tercera divisió

>> La Unió Esportiva Rubí confirma la seva bona temporada i tornarà a la Tercera Divisió després d'uns anys jugant a Primera Catalana

Ahir diumenge l'UE Rubí va viure un dia màgic. L'empat 0-0 amb el Vic UE va servir per consolidar la tercera plaça de la classificació als rubinencs i formalitzar l'ascens a la Tercera Divisió a una jornada per acabar la lliga. L'equip rubinenc canvia de categoria conjuntament amb l'Olot i el Vic UE, que ocupen la primera i segona plaça respectivament. Això significa que durant la següent temporada no es viurà el derbi rubinenc que han disputat l'UE Rubí i l'Olímpic de Can Fatjó enguany. Diumenge 5 de juny l'equip rubinenc disputarà el seu últim partit a Primera Catalana contra l'AD Guíxols, on s'espera que l'afició rubinenca ompli el camp de Can Rosés per celebrar l'ascens a Tercera Divisió. 
Aquest ascens arriba després d'algunes temporades a Primera Catalana. A Tercera, els d'Alberto Fernández es trobaran a equips com l'Espanyol B, el Premià, el Terrassa, l'Europa o el Vilafranca, tot i queda per veure quins d'aquests equips canviaran de categoria. L'UE Rubí -amb un partit encara pendent per jugar- conclou la temporada amb un 54% de victòries, un 27% d'empats i un 19% de partits perduts. Un 72% dels partits jugats a Can Rosés han acabat amb triomf rubinenc i l'equip ha empatat en un 42% dels casos quan jugava fora de casa, segons recull el portal Resultados-futbol.com. Moltes felicitats!!

4 comentaris:

Cristian ha dit...

FELICITATS CAMPIONS!!! TORNEM A TERCERA!! Diumenge tots a Can Rosés a Celebrar-ho!! Ens ha sobrat una jornada! I l'any que ve tindrem derby en lliga amb el Terrassa F.C.!!!

FAVR ha dit...

Felicidades y nos vemos la próxima temporada en 3ª división.
Socio nº 65

Anònim ha dit...

SI,SI,SI LA TERCERA YA ESTA AQUI!!!

Anònim ha dit...

Gran Rubí.
Ara a veure si baixeu els preus del abonaments i les entrades, per que el camp s'ompli!
Preus populars! No pot ser que sigui més car anar a veure el Rubí (10 e.) que un partit de copa del rei del Barça (7 e.)!!