dilluns, 5 de setembre del 2011

Mor el jove rubinenc agredit per un company de feina a un hotel d'Eivissa

>> Abel Ureña va ser assassinat per un company de feina a l'hotel on treballava. Els seus companys de Maristes li han fet un bloc en memòria

Abel Ureña Zafra, rubinenc de 28 anys, va morir el passat dissabte 3 després d’estar quinze dies ingressat en coma induït i amb respiració artificial a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario d’Eivissa. Ureña, que treballava de cambrer a l’Ushuaïa Beach Hotel de Platja d’en Bossa, va ser víctima d’una brutal agressió el passat 19 d’agost per part d’un company de feina. Aquella mitjanit, Jose Pereira Sousa, treballador de seguretat del mateix complex hoteler, va propinar-li un fort cop que va rebentar-li la mandíbula i el va fer caure a terra. A més, l’impacte va causar-li un traumatisme cranoencefàlic sever. Per aquest motiu, el jove rubinenc va ser intervingut quirúrgicament tres dies després.
L’agressió es va produir a una zona reservada per a treballadors de l’hotel i va ser enregistrat per les càmeres de seguretat. Segons van declarar altres companys de feina, Jose Pereira és molt corpulent i ja se li havia cridat l’atenció diverses vegades pel seu caràcter violent. 

L’agressor, de nacionalitat portuguesa i de 33 anys, va ser acomiadat, va fugir i encara continua desaparegut. Durant els dies darrers s'han pogut veure comentaris referents a aquest assumpte al Facebook de molts rubinencs. Ara, uns companys del col·legi on estudiava han creat un bloc per recordar-lo i comprar plegats una  corona de flors.