dilluns, 15 d’abril de 2019

Rubí Acull inicia una recollida solidària de llibres amb motiu de Sant Jordi

>> Persones refugiades de la ciutat els vendran durant la diada de Sant Jordi

Rubí Acull ha iniciat una recollida solidària de llibres amb l'objectiu que persones refugiades que viuen a la nostra ciutat els venguin durant la diada de Sant Jordi. Amb aquesta iniciativa, l'entitat vol facilitar la integració d'aquestes persones a la nostra ciutat, empoderar-los i fer-los partícips d'aquesta tradició catalana. "Volem que les persones refugiades de Rubí s'integrin, s'involucrin i coneguin què és Sant Jordi", explica Clara Gascon, membre de Rubí Acull. A més, el benefici econòmic de l'activitat anirà destinat a les persones refugiades.

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa poden portar els seus llibres nous o de segona mà al CRAC, equipament ubicat al carrer Sant Joan 1, fins el dia 19. Una de les primeres persones en fer-ho ha estat Marina Dolset: "És una bona manera de ser solidaris i de fer front als temps que corren. És una iniciativa de ciutadà a ciutadà".
El CRAC és el punt de recollida dels llibres. Foto: Roger Cuartielles

Els llibres es vendran al carrer Pere Esmendia el dia de Sant Jordi
El dia 23 Rubí Acull instal·larà una paradeta al carrer Pere Esmendia, just davant del CRAC. Serà en aquest espai on les persones refugiades que col·laboren amb l'entitat vendran aquests llibres de segona mà recollits prèviament al CRAC a preus d'entre 1 i 5 euros. A més, Rubí Acull també vendrà roses i llibres nous de temàtica social i solidària. La paradeta romandrà oberta de 10 a 21h.
Els llibres solidaris es poden dipositar en aquestes caixes ubicades al CRAC. Foto: Roger Cuartielles


* Article publicat de forma inicial al TOT Rubí el 15/04/2019