diumenge, 28 de desembre del 2008

Fnac obrirà una botiga a Rubí

Malgrat semblava que el projecte de centre comercial al costat de l'edifici Rubí+D estava aturat, una nova notícia sembla donar un petit o gran impuls a aquest projecte. El projecte pretén convertir la zona que actualment envolta l’edifici del Rubí+D en una zona d'oci i de serveis. Es preveu així la construcció d’una nova plaça, la ubicació de zones de restauració, oci i comercials, així com serveis d’oficines o un hotel. També es contempla un aparcament soterrat, una estació d’autobusos i la connexió, a través d’una passera, amb l’altra banda de la riera, on es construirà la nova seu judicial de Rubí.
Segons sembla, l'ensenya francesa Fnac estaria interessada en obrir un nou centre a la nostra ciutat, per tal de guanyar quota de mercat a la comarca. Ara mateix Fnac té botigues a Barcelona (El Triangle, L'Illa i Diagonal Mar) però no té botigues a cap altre indret català. La idea és obrir un nou centre a Tarragona, un altre al Vallès (que s'ubicaria a Rubí) i un altre a Girona. De moment l'empresa descarta un centre a Lleida.
La idea de construir un centre al Vallès no és nova. Ho va intentar fa uns anys, quan va intentar instal·lar-se al Sant Cugat Centre Comercial (al final es va obrir un Media Markt), després va estar interessada en obrir una botiga a Sabadell (al Llac Center, però les dificultats econòmiques d'aquell centre ho van desaconsellar) i finalment va intentar comprar el centre de Gong Discos a Terrassa, al Gran Casino, on no va arribar a cap acord amb la companyia. Així doncs, la idea seria obrir un Fnac d'una mida inferior als seus centres de Barcelona, que permetés als vallesans tenir una botiga Fnac de referència propera. La botiga estaria ben connectada (tren, carretera) i tindria aparcament subterrani. La presència de Fnac a Rubí, sens dubte, seria un revolucionari i ara mateix l'Ajuntament espera que l'interès d'altres marques per establir-se a aquest centre creixin. Malgrat que encara no hi ha data d'inici d'obres d'aquest projecte, la idea de Fnac seria obrir abans de desembre del 2010. Ara, l'Ajuntament haurà de reformular el projecte i haurà de presentar un projecte en un termini màxim de 6 mesos.

NOTA: Notícia falsa en motiu del Dia dels Innocents. Tant de bo fós certa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada la idea ja que és una botiga cultural que pot donar un cert valor afegit a aquest centre.

Sembla que últimament Rubí atrau a les grans marques comercials... Mc Donals, ara FNAC... quina serà la pròxima.

Anònim ha dit...

28 de desembre: dia dels Innocents, eh?

La petjada ha dit...

Evidentment això es tractava d'una broma... Vau ser uns quants els que vau escriure ahir 28 de desembre coses referents a aquesta innocentada. Els vaig anar borrant perquè algú piqués, suposo que algú es quedaria amb el dubte, altres directament van veure que es tractava d'una broma i altres s'ho deurien empassar. Igualment, ojalá aquesta notícia fos certa, oi? Segur que si aquest bloc fos "La petjada de Sant Cugat" ningú hagués pensat que era una innocentada :(

Aquí van els comentaris que vaig anar borrant:

Jordi diu:
A mi també m'ha arribat el rumor que a la nova plaça de l'església s'hi farà un petit passeig de les estrelles rubinenques, on tots els famosos de Rubí i podran deixar les seves manades al més pur estil Hollywood. La primera mà que s'hi posarà serà la del mític

Anònim diu:
La pròxima serà un monument al dia dels inocents...

Anònim diu:
¡Te has equivocado! Fnac no abrirá una tienda, será El Corte Inglés!

Paco diu:
Se rumorea que Fnac abrirá 2 tiendas en Rubí, una en el Rubí+D y la otra en las Galerías

Anònim ha dit...

doncs jo m'ho havia empassat!