dimecres, 27 de maig del 2009

Resultats enquestes: Chambao agrada més que La Carrau

Falta un mes per la festa major i pocs més detalls coneixem sobre com serà enguany. Fa unes setmanes La petjada anunciava els dos concerts del 2009: Chambao i La Carrau, i també fa unes setmanes coneixíem el guanyador del cartell de l'edició d'enguany. Durant uns dies, els visitants d'aquest bloc han pogut votar a l'enquesta que preguntava T'agraden els concerts de festa major? Avui publiquem els resultats, amb una quarentena de vots emesos. Gràcies a tots per l'alta participació.

Segurament aquesta és una de les enquestes més empatades que es recorden al bloc. No hi ha cap opció guanyadora, ja que es produeix un empat entre les dues opcions més oposades. Així doncs, un 37% dels votants creu que Chambao i La Carrau són una bona elecció, mentres que a un altre 37% dels votants no els hi agrada ni La Carrau ni Chambao com a concerts de festa major. Tot i això, Chambao ha tingut una miqueta més d'èxit entre els nostres votants, ja que un 20% dels vots han triat la opció "Chambao si, La Carrau no" i només un 5% dels vots són partidaris de La Carrau i detractors de Chambao.

En total podríem dir que el grup Chambao ha comptat amb el recolzament del 57% dels vots i La Carrau amb el 43% dels vots. Els rubinencs tindran ocasió de veure al grup malagueny el proper dissabte 27 de juny. Els amants del grup terrassenc La Carrau podran escoltar les cançons d'aquest grup el divendres 26.