dijous, 25 de març del 2010

Propostes de cap de setmana

"Celda 211", club de lectura, una excursió fotogràfica a Mura o dissabte temàtic a la Fàbri-K són algunes propostes per aquest cap de setmana
Club de Lectura Fàcil, a la nova biblioteca
Com cada divendres, tothom que ho vulgui pot assistir al club de lectura fàcil de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. En aquest espai, totes aquelles persones que volen aprendre la llengua catalana poden fer-ho llegint textos senzills i participant, després, als debats que es fan a la mateixa sessió. L'activitat està dirigida per la Rocío Ávila, autora de Petits relats vitals. Divendres 26, 19h Biblioteca Mestre Martí Tauler (gratuït)

"Celda 211" a La Sala
Aquest divendres a les deu de la nit els rubinencs tindran ocasió de veure la pel·lícula Celda 211 al teatre municipal La Sala. Premiada amb vuit estatuetes dels Goya, el film de Daniel Monzón s'ha convertit en una de les més taquilleres del cinema espanyol. Divendres 26, 22h La Sala (3,5€ - 6€, en funció dels descomptes)

Sortida fotogràfica a Mura
El Grup Fotogràfic El Gra ha organitzat per dissabte una excursió a Mura, una de les portes d'accés al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt. En aquest cas, l'objectiu de la sortida és fotografiar el paisatge que es pot trobar en aquesta zona natural de Mura, al Bages però tocant el Vallès Occidental. Cal portar esmorzar i s'anirà amb els cotxes particulars dels assistents. Es dina a casa. Dissabte 27, 8h Antiga Estació (gratuït)

Graffitis, skate, breakdance i hip hop
Aquest dissabte, el CSO La Fàbri-K ha organitzat un dissabte diferent. A partir de les 11 del matí hi haurà l'oportunitat de fer o veure com es fan graffitis de tota mena, tothom que ho vulgui podrà fer breakdance, utilitzar l'skatepark... Durant tota la jornada la música serà la protagonista i es realitzarà un dinar i un sopar popular. A la nit, hi haurà concert de la banda Gran Pueblo i posteriorment hi haurà sessió amb diversos dJs.
Dissabte 27, a partir de les 11h CSO La Fàbri-K (gratuït)

8 comentaris:

Marc ha dit...

De tres actividades solo una es del ayunta-miento y puntual y dura unas dos horas y medias...Esto es lo que los rubinencs pueden disfrutar de la vila los fines de semana.

Gracias de verdad a esos colectivos que hacen actividades y llenan las calles de cultrura altruistamente.

Gracias de verdad a los que de la fabri-k hacen hacen un espacio abierto,libre,cultural donde poder realizar actividades de todo tipo o tomarte una cerveza y arreglar este mundo que nos ha tocado vivir,a pesar de los problemas legales que estáis teniendo y apoyados por el ayunta-miento, que desde luego ha demostrado que este espacio le molesta, y con razón, ya que estáis demostrando que para hacer csas por el puelo no hace falta tanto dinero y ganas de hacerlo.De lo primero el ayunta-miento tiene pero no gastan a no ser que haya votos de por medio, de lo segundo, que decir, muchas ganas de trabajar ya vemos que no esque tengan..

Adelante cn la fabri-k!!!! Adelante con el gra!!!
Y adelante con esas entidades que hacen atividades por el pueblo!!

Mireia ha dit...

Gràcies a la petjada per fer d'agenda cultural d'algunes de les entitats i moviments de Rubí! a veure si més entitats s'animen a enviar les seves propostes per tal de que així més gent en pugui gaudir! Al final, qui fa que un poble visqui, és el mateix poble!

Marc ha dit...

Mireia,tienes toda la razón sin más!!

Gracias petjada por apoyar esa clase de cultura!!!

Anònim ha dit...

Aquest Marc és una mica "simplón". A veure: una cosa són les propostes de cap de setmana, puntuals, que està molt bé i que n'hi ha més de les que diu La Petjada. I una altra són les ofertes permanents de les quals també es pot gaudir el dissabte i el diumenge. Només mirant avui el Rubí Notícies hi veig: una exposició de Xavier Espínola a La Claraboia, teatre demà a La Sala, el Museu Vallhonrat, La Fabri-K, una exposició de Pep Brocal a l'Aula de la Caixa Terrassa, exposició al Castell...

En fi, potser això no és Hollywood, però com deia aquell: "¡Al loro, que no estamos tan mal, hombre!".

Anònim ha dit...

...Ei, sóc l'anterior comunicant: m'he oblidat de posar el meu nom, perquè després no se'm critiqui dient que sóc anònim.

Em dic Pere Ortega. ¡Salutacions per a tothom!

Marc ha dit...

Pere Ortega,

La gran mayoría de actividades que podremos disfrutar este fin de semana, las hacen entidades,no el ayunta-miento.

Si a ti te parece bien que desde el consistorio no se haga nada de nada, y esten cobrando una pasta gansa por tocarse la nariz cada día pues bien, pero a mi no me parece bien y no me confomo con ello.

Y sere un simplon, pero tu eres un simple y llano conformista.

Rocio Avila Gamero ha dit...

Ei,

us deixo l'enllaç del meu blog de Petits relats vitals que no apareix a l'entrada. Deixant de banda si aquí es deixa constància de les activitats de tipus municipal o no, jo no trobo pas tan malament que hi hagi un espai on es doni cabuda a tot allò que té lloc a la nostra ciutat i que, sovint, no apareix a la premsa. Quanta més gent hi digui la seva, millor, i si fer saber que existeix aquest espai, i altres, on divulgar-ho, millor. Més informats estarem. Em sembla que tots volem una ciutat dinàmica i activa, no? Doncs, apa, a treballar i no us enfadeu que la vida són quatre dies.

Una abraçada.

http://petitsrelatsvitals.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Arriba la Fabri-k