dijous, 18 de març del 2010

Xerrada sobre els transgènics, divendres

Es projectarà un documental sobre la soja i posteriorment es farà un debat. L'acte es realitzarà a La Fassina (Molí, 21) a les sis de la tarda
El proper divendres el Grup de Decrexeiment de Rubí organitza un col·loqui sobre els transgènics. L'activitat, que es durà a terme al local de Molí 21, s'iniciarà a les 18h amb la projecció del documental "La guerra de la soja", realitzat per la periodista catalana Llúcia Oliva i que es va emetre al programa En Portada de Televisió Espanyola. Posteriorment, es donarà pas a un debat on els assistents podran debatre sobre aquesta polèmica questió que afecta ja a molts països del món, a la seva economia, a la seva societat i al medi ambient. I és que el problema de la soja ja s'ha convertit en un fenomen global.

El documental, de quaranta minuts, explica l'impacte de la soja sobre la població rural de Paraguai i Argentina. Aquesta soja arriba als nostres ports ja que és necessària per alimentar els animals que acabaran als envasos dels supermercats i als nostres plats.

D'altra banda, aquest Grup ja està preparant noves activitats, que giraran entorn la banca ètica i la moneda social i alternatives d'habitatges, en unes dates encara per determinar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

bona iniciativa!