dilluns, 22 de març del 2010

Xerrada sobre retoc digital

L'activitat forma part del cicle "Explica'ns el teu rotllo" d'El Gra i es durà a terme el proper dijous a la tarda al local de l'entitat
El Grup Fotogràfic El Gra varia una mica el tipus de sessions que ha vingut organitzant fins ara i dedicarà la propera sessió del cicle de xerrades Explica'ns el teu rotllo a una tècnica fotogràfica. Així doncs, el proper dijous 25 de març a les 20,30h el fotògraf professional Joan Baillès explicarà com obtenir fotos de més qualitat amb la tècnica High Dynamic Range. Aquest sistema permet obtenir fotografies sense zones fosques ni cremades ja que juga amb els nivells d'exposició.

La xerrada és totalment gratuïta i es realitzarà al local de l'entitat, a l'Antiga Estació. Aquesta és la tercera activitat d'aquest cicle d'El Gra, que ja ha realitzat una xerrada sobre els correfocs i una altra sobre l'estada de la rubinenca Mireia Gascon a Equador, ambdues amb gran èxit de públic.


2 comentaris:

Jo@net ha dit...

Em penso que us han passat la informació erròniament. HDR = "High Dynamic Range" i no "High Definition Resolution".

HDR és una tècnica de processament d'imatges que busca abastar el màxim rang de nivells d'exposició en totes les zones de l'imatge.Això s'aconsegueix mitjançant la barreja de vàries fotografies d'una mateixa imatge però en cadascuna d'elles, variant el nivell d'exposició.

També es pot simular l'efecte a partir d'una única fotografia.

La petjada ha dit...

Moltes gràcies Joan,
error solventat!