diumenge, 19 de maig del 2019

Unes 20.000 persones gaudeixen de Los40 Primavera Pop malgrat la pluja

>> Aitana, Lola Índigo, Agoney, Ana Guerra, Danny Ocean i Nil Moliner van ser els artistes més aclamats
>> Sr Chen es converteix en el primer rubinenc en debutar a l'escenari del festival

La pluja, especialment intensa durant les actuacions de Nil Moliner i Aitana Ocaña, no va aigualir l'èxit d'un festival que enguany va tornar a reunir unes 20.000 persones a l'Escardívol. Per l'escenari del macroconcert Los40 Primavera Pop van desfilar un reguitzell d'artistes molt estimats pel públic adolescent i juvenil, com ara Aitana, Lola Índigo, Ana Guerra, Danny Ocean, Agoney, Nil Moliner i Dani Fernández. Tots ells van demostrar la seva proximitat amb el públic, de perfil molt jove, i provinent de la nostra ciutat però també de molts altres municipis de l'àrea de Barcelona.

El cartell d'artistes d'enguany va completar-se amb propostes menys conegudes, però amb temes molt ballables i que també van animar la festa. És el cas de Danna Paola (coneguda pel seu paper a la sèrie Élite), Siderland, Chloe Phillips, HRVY, Romy Low & Sak Luke, Pol Granch, Elsa Barahona, Bombai, Dynord i Beret. Cal fer esment a part a l'actuació del terrassenc Lildami amb el rubinenc Sr Chen, premi Enderrock 2019. Amb aquesta actuació, Martí Mora (Sr Chen) va convertir-se en el primer rubinenc en actuar damunt l'escenari del festival de Los40.

Aquest dimecres, a les 19h, el programa La Vida en Rosa de Ràdio Rubí (99.7 FM i radiorubi.fm) emetrà una edició especial dedicada al festival amb entrevistes als artistes més rellevants del macroconcert.