diumenge, 30 de novembre del 2008

Jordi Peiró per fi ha respost

Finalment el primer tinent d'alcalde Jordi Peiró ha respost. Després que l'alcaldessa l'apartés en gran mesura de gairebé la totalitat de les tasques que feia fins ara, molts rubinencs estaven a l'expectativa de saber que diria en Jordi Peiró: marxaria? seguiria? criticaria l'alcaldessa? faria un mea culpa? Al final Jordi Peiró ha apostat per evitar la polèmica en el sí del govern i del seu partit, el PSC.
És evident que l'alcaldessa li ha fet una gran jugada (a ell i als seus amics més propers), és a dir, al bàndol "opositor" a l'alcaldessa.
Des de diferents sectors (associacions, polítics, moviment ciutadà...) sempre s'ha vist al Peiró com la mà treballadora per sota de l'alcaldessa, aquell qui ajudava a l'alcaldessa a que no quedés malament, qui estava al corrent de tot el que passava a l'Ajuntament... Altres, però, l'han vist com un lluitador que volia arribar a ser el número 1 de Rubí...
Passi el que passi a partir d'ara (de moment sembla que segueix per leialtat als rubinencs i a la pròpia alcaldessa), esperem que aquests moviments interns del PSC no afectin al govern de la nostra ciutat, i que aquestes disputes internes no passin d'això, d'internes. Els rubinencs ens mereixem que la nostra ciutat tiri endavant, "i els propeblemes de cada casa, que es rentin a casa de cadascú". Què creieu que passarà?
De moment a La petjada... us preguntàvem que opinàveu sobre aquest afer. La majoria dels votants (90%) no s'han cregut els motius que ha donat l'alcaldessa, on la majoria creu que volia fer fora en Jordi Peiró i d'altres que ella mateixa es volia donar un major protagonisme. D'altra banda, tan sols dues persones (10%) consideren que certament aquests canvis s'han fet per la crisi econòmica i voler ajustar la despesa pública rubinenca.
Finalment, només destacar que el bloc del Jordi Peiró està parat, no ha volgut obrir la llança a través d'internet, només ho ha comunicat a través dels mitjans de comunicació locals: Ràdio Rubí, Diari de Rubí i Rubí Notícies. Una llàstima que no aprofités també el seu bloc!

5 comentaris:

John-John ha dit...

Sí, la festa al PSC s'ha acabat. Més aviat que tard, quan trobi feina fora de Rubí, Peiró marxarà i el socialisme rubinenc llavors dependrà d'un grup de regidors amb poc carisma i a les ordres absolutes de Carme Garcia.

Records des de la blogsfera rubinenca.

La petjada ha dit...

Abans ho dic, abans actualitza el seu bloc: en Jordi Peiró ha copiat el text que ell mateix ha enviat als mitjans locals al seu bloc.

Anònim ha dit...

Algu creu que pels rubinencs serà diferent si hi ha o no hi ha el Peiró a l'ajuntament? Seria delirant, suposo que aquesta tonteria la deu alimentar ell i els seus amics per fer-se l'important.

Anònim ha dit...

Amb el Peiro no combrego massa, pero s'ha de reconeixer que es l'unic que te carisma al grup i ha posat el PSC on es. Els que ara treuen pit es disputaran l'alcaldia amb la Garcia. Castro, que ja es veu alcalde, i aixó ho diu en familia. Ana Martinez que ja es va proposar al 2004 en un sopar amb l'oposició de la que va alertar el PP. I la Muñoz, la mes ambiciosa de totes i la mes incompetent del grup. Fa uns mesos posaven a parir l'alcaldessa i ara son el grupet que sempre l'acompanya. Que no li passi res, saben que esta fotuda i ha perdut credibilitat a barna i li faran el llit.

Anònim ha dit...

QUE PENA creerse que carmen sin los socialistas es argo espero que peiro siga sino que sera de rubi con los rastreros que han quedado pensando quien se va a quedar pobres de los que votamos psc en manos de quien estamos animo peiro si sigues nosotros seguimos