dimecres, 4 de maig del 2016

Rubí acollirà un Holi per Festa Major, nova primícia de l'equip de l'Oasi Jove

>> La nova proposta se celebrarà a l'Escardívol el proper dijous 30 de juny 

Rubí se sumarà a la moda dels Holi aquesta propera Festa Major. Aquesta activitat, també coneguda com el festival dels colors i la festa de l'amor, és una antiga festa religiosa hindú que s'ha tornat molt popular entre els no hindús i que teòricament marca l'inici de la primavera. Normalment la festa es desenvolupa en un recinte obert de grans dimensions on es combina música, balls i els coneguts pols de colors. A Catalunya, Barcelona i Sabadell concentren fins ara els Holi més populars, i Terrassa en farà un el proper 15 de maig a Vallparadís.

Segons la informació avançada en primícia per l'equip de l'Oasi Jove de Ràdio Rubí, el Holi de Festa Major se celebrarà a l'Escardívol el proper dijous 30 de juny al vespre. La jornada es completarà amb un concert d'Itaca Band i el Barrakuda Festival, organitzat per AMR.


Èxit de convocatòria de l'InFest
Durant el programa emès ahir dimarts a la nit, l'equip de l'Oasi Jove també va entrevistar Patricia Moreno, Marc Algora i Imanol Fernández, impulsors del nou festival internacional de curtmetratges de terror, fantàstic i freak InFest. Segons van explicar, ja han rebut més de 300 curts. Els vint millors es podran veure en el marc d'aquest nou festival de cinema, que tindrà lloc al Celler els dies 15 i 16 de juliol.

L'equip del programa amb els promotors de l'InFest.
D'altra banda, l'equip del programa va comentar àmpliament l'actualitat local, amb temes cabdals com els concerts de Festa Major o la presumpta fuga d'un santcugatenc que havia dit que venia a Rubí a prendre una cervesa amb els amics...

L'Oasi Jove es pot tornar a escoltar a través del podcast del web de Ràdio Rubí.