dijous, 14 de maig del 2009

Centenars de culés celebren la victòria del Barça a Rubí

El Barça ja ha aconseguit el primer dels tres títols que espera guanyar durant les properes dues setmanes. Un emocionant partit a Mestalla contra l'Athlètic de Bilbao ha fet vibrar a milions de persones aquesta nit. El Barça l'ha golejat (4-1) i ha pogut guanyar la 25a Copa del Rei de la història del club blaugrana. Touré, Messi, Bojan i Xavi han permès aconseguir aquest primer objectiu.
Òbviament, els rubinencs s'han volgut sumar a la festa. Així doncs, durant el partit s'han anat sentint petards per tota la ciutat. Quan ha acabat el partit, la celebració ha començat als carrers, amb molts cotxes fent sonar els seus clàxons, rubinencs cantant pel carrer, crits d'eufòria...
Els aficionats s'han concentrat a la plaça Catalunya, on centenars de rubinencs han cantat els càntics del Barça, on s'han desplegat banderes del Barça i on els madridistes en sortien mal parats dels càntics que els rubinencs feien sonar... Ha estat un acte pacífic, controlat per la Policia Local, tot i que cal lamentar algun petit acte bandàlic, com ara quan un espontani ha cremat una paperera del carrer Major.
Visca el Barça!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

L'acte ha estat pacífic com has dit però jo a la policia local no l'he vist per allí (suposo que eren desviant el trànsit carrer major enllà) així que això d'acte controlat per la policia... diria més aviat que la policia ha tingut que adaptar-se a l'acte no?

Anònim ha dit...

AH!!!!! pero ¿hay policia en Rubi?
yo pensaba que eran figurantes que salian para la cabalgata de reyes.

Anònim ha dit...

si la policia local estava desviant el trànsit devia ser perquè l'illa de vianants no era tal, no? és a dir, les pilones estaven baixades, no? ah, Per cert, Força Barça

Anònim ha dit...

Les pilones (que queden doncs unes quantes van ser retirades i no s'han tornat a posar) estan sempre baixades excepte per la tarda-vespre (i també el matí durant els festius) així que d'illa peatonal res de res.

És un carrer normal i corrent que per la tarda ens el deixen pels vianants... quina pena...

Anònim ha dit...

QUE VERGÜENZA DE AYUNTAMIENTO!!!!!!
CADA VEZ DAN MAS PENA

Anònim ha dit...

Aleshores tenim un carrer que a determinades hores tanquen perquè la gent pugui passejar tranquilament. De ben segur que els comerciants ja deveu estar contents d'haver aconseguit que es consolidi una zona peatonal com déu mana, no? Per altra banda, des de l'ajuntament ha faltat gosadia i valentia de tirar endavant el projecte. Heu fet cas al soroll d'uns quants i no a la majoria silenciosa!

Nemo ha dit...

Mmmmm….. no entenc res. Vull dir, tot això sobre l’illa. Que falten pilones? Que les que hi ha només funcionen a la tarda? I doncs, quin és l'horari oficial de l'illa? No faig broma, de debó. Passo molt poc per l’illa (o, pel que veig, hauria de dir “la península”?) i no estic al corrent. Algú podria fer un resum ordenat de què passa i quan funcionen (o no) les pilones que queden?

Per cert, disculpeu que m'aparti encara més del tema d'entrada, però he sentit que passat l'estiu hi haurà retallades en els serveis de neteja de carrers. Algú en sap res? De fet, això de la neteja dels carrers ja és un tema en sí mateix. Algú sap per què hi ha carrers que semblen rebre molta més atenció en aquest apartat que altres? Assumeixo que tots paguem els impostos que ens pertoquen...

Anònim ha dit...

nemo esto es un misterio sin resolver, habra que llamar al iker jimenez, ayer domingo la mitad de las pilona bajadas.
en cuanto a lo de la limpieza, hace ya mucho tiempo que hay calles por las que ni si quiera pasan.