dilluns, 11 de maig del 2009

Ja tenim cartell de Festa Major!

Mica en mica anem coneixent noves dades sobre la festa major de Rubí. Ara ja sabem quin serà el cartell de la festa major d'enguany... El rubinenc Fortià Baqués ha guanyat aquest concurs amb l'obra Festa al carrer, seleccionada entre 21 propostes més. Durant els dies de la festa es podran veure els altres cartells presentats a la ja habitual exposició de cartells de festa major.

Fent una recerca per Internet, he pogut descobrir que Fortià Baqués és un rubinenc implicat amb la ciutat. Ha estat (o és) professor a l'escola EDRA de Rubí, impartint seminaris de còmics. També era monitor satèl·lit de l'Eixam i al seu web podem veure un recull d'algunes de les seves obres, on destaquen algunes propostes molt arriscades de cartells de Festa major i Carnestoltes anteriors. Aquest any sí que ha pogut ser, moltes felicitats!

Per cert, aquest any també hi ha el concurs de cartells alternatius de la festa major oi? A veure com ens sorprenen enguany...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

te ha faltado una opcion en las votaciones:
- que se metan el concierto por donde les quepa y que inviertan el dinero en arreglar Rubi que buena falta de hace.

Álvaro Salomón Rodríguez ha dit...

el mític cartell de Festa Major ja és aquí... i això vol dir que la festa ja és a prop!!

Anònim ha dit...

Els darrers anys he estat molt crític amb els cartells de Festa Major. S'ha prioritzat molt el disseny i eren freds, sense personalitat i els trobaba póc representatius de Rubí. Aquest any felicito al jurat, al Fortià i a tots els rubinencs. ue ja arriba la Festa Major 2009!!!!!!i tenim un cartell MOLT MACO!!!!!!!!!