dimarts, 30 de març del 2010

Accident greu a la plaça Agricultura

Dilluns a les 22.07 es va produir un greu accident a la plaça de l'Agricultura amb el balanç d'un ferit greu i dos de lleus
Una fatídica casualitat ha fet que per segona vegada consecutiva tornem a parlar de la plaça Agricultura en aquest bloc. Dissabte passat, La petjada parlava dels semàfors d'aquesta plaça de l'avinguda Estatut. Una mala regulació semafòrica, la inexistència d'un semàfor per a vianants a l'avinguda Comas i Solà, el col·lapse de trànsit en certs moments del dia i la conducció temerària d'alguns conductors van ser alguns dels temes tractats en aquell article. A més, molts rubinencs van afegir interessants comentaris sobre el tema plantejat, com ara la proximitat a l'IES Estatut o el fet que els conductors creessin un segon carril de baixada de forma incívica, entre d'altres.

Ahir dilluns, a les 22.07 va produir-se un accident de trànsit en aquest punt. Dos turismes van topar, amb el resultat de tres ferits, evacuats a la Mútua de Terrassa i a l'Hospital de Terrassa. Un dels tres, en estat greu. Uns minuts després, aquest bloc ja informava d'aquest accident gràcies al testimoni d'en Jo@net, fidel lector de La petjada de Rubí i veí de la zona.

Segons ell mateix va escriure, l'accident va produir-se quan un vehicle que circulava per l'avinguda Estatut en direcció Terrassa va topar amb un altre que creuava la plaça per enfilar-se per l'avinguda Comas i Solà en direcció a la Top Cable. Un dels dos vehicles era un Seat Córdoba platejat que va acabar completament destrossat. L'altre turisme, va quedar a varis metres de distància. Quatre patrulles de la policia municipal, dues ambulàncies i dos cotxes de bombers van arribar al lloc dels fets. Els ferits van ser traslladats amb llitera i cap a dos quarts de dotze la grua va emportar-se els vehicles.

Segons han comentat alguns lectors, són molt freqüents les pitades, accidents, frenades... que es produeixen en aquest punt tan transitat de la ciutat, sense que s'hagi produït cap millora, tot i que caldrà esperar al futur POUM. Al fòrum de La petjada també s'ha qüestionat de qui és responsabilitat aquest problema, si de la Diputació de Barcelona o del mateix Ajuntament.

Avui dimarts, alguns mitjans es feien ressò d'aquest accident de forma breu, com ara El Periódico, La Vanguardia o l'agència EFE. A més, Europa Press informa avui de la detenció de nou persones al Vallès Occidental que formaven part d'una xarxa de tràfic de drogues i que disposaven a Rubí de dos pisos per emmagatzemar el material.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

algun dia morirà algú...

Jo@net ha dit...

La hemerotèca ens recorda que l'accident que hi ha hagut no és un cas aïllat....

En aquest cas ens recorda un accident que hi va haver el setembre del 2008 també de molta aparatositat i que també en vaig ser testimoni.

http://www.directe.cat/acn/22066/un-accident-entre-dos-cotxes-a-rubi-causa-quatre-ferits-greus

Però n'hi bastants més... com ja he apuntat en un altre fil, cada 6 mesos n'hi h'aquest estil.

Anònim ha dit...

Fa tres anys a l'avinguda de l'Estatut va haver de morir una nena perquè possesin semàfors....Sempre cal lamentar una tragèdia per solventar problemes obvis?????????

Sònia González