diumenge, 3 de maig del 2009

Qui vindrà per festa major?

L'any passat La petjada de Rubí va assabentar-se uns mesos abans de la Festa Major qui vindria en concert a les festes major de Sant Pere 2008. Així doncs, el 21 d'abril de 2008 informàvem en primícia que Melendi actuaria a Rubí, l'1 de maig publicàvem la data del concert de Conchita i l'11 de maig, i en primícia també, que Gossos serien els teloners de Conchita. Avui, un any després, encara no hem aconseguit esbrinar cap dels concerts que l'Ajuntament ha preparat per aquesta edició de 2009. Ja estan signats els concerts d'aquest any? La crisi fa inviable aquests concerts gratuïts? No hi ha cantants amb gires i dates possibles? No saben a qui convidar? Segurament la gent de Cultura sap molt més que nosaltres, esperem sortir de dubtes ben aviat...
Sens dubte, cada any comencen a circular rumors sobre qui seran els convidats de la festa major. Aquest any, a més, s'hi ha afegit un grup al Facebook, on tothom proposa noms i fa peticions per tal de portar els seus grups favorits a casa nostra. De moment, els noms que sonen amb més força són: Macaco, Extremoduro, Sergio Dalma, Melody, Camela, Fito, Fran Perea, Amaral, El Canto del Loco, Muchachito, Marea, Mago de Oz, el Barrio, David Civera, Los Secretos, Los Mojinos, Bicho, Despistaos, M-Clan... Si us fixeu són tots grups espanyols, i els rubinencs que han comentat aquest grup del Facebook no han demanat cap grup de música en català. També alguns rubinencs aposten per alguns triunfitos o per concursants de Fama, ¡a bailar! Jo he estat fent l'exerici de consultar alguna pàgina web... però a cap he trobat data de concert a Rubí.
Qui vindrà? Qui t'agradaria que vingués? Hi haurà polèmica pel personatge escollit com l'any passat amb Melendi?

2 comentaris:

AMR ha dit...

ELS MÚSICS DE RUBI SOM MOLTS I MOLT BARATOS!!!! que ens portin a nosaltres!

Anònim ha dit...

Jo crec q si q ho sé,... En prmicia tatararàaaaaaaaaa.... Ve la carrau i chambao! Visca! Potser ve algú més i no ho sé. La info la he tret d la radio rubi. Crec també q els grups locals podran tocar pero desconec les condicions! ;?