dilluns, 6 de juny del 2016

Els nous propietaris de Cremalleras Rubí bategen l'empresa amb el nom de "Rubí Industria de Cremalleras"

>> La companyia produeix cada dia a Rubí unes 200.000 cremalleres i ha superat amb èxit el seu tercer concurs de creditors

IRG Capital i Tenaci Partners, els nous propietaris de Cremalleras Rubí, han decidit canviar el nom de la companyia en aquesta nova etapa. Tot i així, no es perd la vinculació amb la ciutat, ja que el nou nom passa a ser "Rubí Industria de Cremalleras". Cal recordar que els nous propietaris han assumit el pagament del deute i mantenen el més d'un centenar de treballadors de l'empresa i el seu cap, Rafael Barbé.

Seu de Cremalleras Rubí.
Aquest és el tercer cop que l'empresa supera un concurs de creditors i la tercera que canvia de propietaris. Fundada l'any 1926, l'expedient de Cremalleras Rubí es presentava als Jutjats al febrer de 2015 amb fortes pèrdues i la impossibilitat de poder fer front als seus deutes. El jutge va aprovar la fase de liquidació de la companyia i va posar a subhasta els seus actius, que finalment van ser adquirits per IRG Capital i Tenaci Partners per 5,53 milions d'euros.

Rubí Industrias de Cremalleras treballa de forma directa amb el grup Inditex, Benetton, Hugo Boss i Armani. La seva facturació rècord es va produir l'any 2006, quan van superar-se els 13 milions d'euros de facturació. Actualment treballen amb més de 2.000 clients de 42 països diferents i les exportacions generen el 65% del negoci del grup. La companyia produeix a Rubí uns 56 milions de cremalleres cada any, és a dir, unes 200.000 cremalleres diàries.