divendres, 21 de novembre del 2008

El gimnàs Inèdit del centre tanca

El gimnàs Fitness&Wellness Centre (el popularment conegut com a Inèdit) al carrer Sant Joan, 5, tanca l'1 de desembre. Fa just un mes aquesta empresa va obrir un nou gimnàs a la zona Saltó (on abans hi havia un altre gimnàs) i va prometre als seus clients que el gimnàs del centre continuaria oferint els seus serveis. Ara, un mes després, ha comunicat els seus clients que tanca la instal·lació del centre de la ciutat.
Malgrat l'empresa no deixarà d'oferir els seus serveis als seus clients (podran anar al gimnàs de la Serreta), si que és cert que aquells abonats que s'havien apuntat recentment amb les promocions de pagament avançat a 1 o 2 anys, veuen ara reduïts els serveis i sense possibilitat de reclamació. Així doncs, tots els usuaris del F&W del Centre podran continuar gaudint del gimnàs i de les seves classes, però a un centre que no a tothom li va bé. Segons ha pogut saber La petjada de Rubí alguns clients estan descontents amb el tracte rebut per l'empresa i alguns tindran problemes per anar fins allà, i d'altres hauran d'optar pel bus de la línia 4 si no volen o no poden optar pel transport privat.
Es demolirà el gimnàs del Centre i es faran més pisos? Cal recordar que aquest equipament privat està en ple centre de la ciutat i podria ser un molt bon espai per a algun equipament municipal. Tot i no conèixer els interessos que hi ha darrera aquesta operació, es tracta sens dubte d'un nou espai a tenir en compte per la ciutat i una pèrdua que deixarà a molts clients insatisfets. Fins l'1 de desembre l'empresa ha promès oferir els seus serveis al centre, amb classes, un spa urbà i sala de màquines. Les instal·lacions s'havien semireformat feia poc i poca gent s'esperava aquesta decisió.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ese gimnasio siempre ha estado lleno de mafiosos!

Anònim ha dit...

Què raro! Des de que hi ha la illa no paren de tancar comerços...

Anònim ha dit...

Sí, l'illa és una 'maravilla'...

Anònim ha dit...

És veritat, com que es podia aparcar a la porta del gimnàs...

Anònim ha dit...

Seguro que no tiene nada que ver con la illa de vianants... La crisis mundial también es culpa de l'illa rubinense?
Dais pena a veces

Anònim ha dit...

si nois i noies tota tota la culpa la té la nostre "estimada illa", crisi, divorcis, mala llet...apa ja ho sabeu. sempre es pot marxar de rubi i anar a una altre ciutat, això si busqueu sense ILLA!!!!!!!!