dimarts, 30 de desembre del 2008

La notícia de l'any 2008

A La petjada tenim una enquesta oberta: quina creus que ha estat la notícia de l'any? Vota (a la dreta tens l'enquesta activa) i opina en aquest post! A continuació les 3 notícies proposades i alguns textos relacionats:
- Conflicte a l'Ateneu: L'ateneu està en coma, L'ateneu obre dilluns, L'ateneu no va obrir dilluns.
-
POUM: S'ensuma la polèmica amb una publicació arran d'una pròxima publicació de l'Ajuntament, POUM: Consens amb l'Escardívol
-
Illa de vianants: Veurem al juny la illa de vianants?, Un nou pas per fer la illa de vianants permanent, Resultats i valoració de l'enquesta sobre la illa de vianants, Avui dia clau per a la illa de vianants, Resultats enquesta: Èxit de la illa de vianants sense transport públic
-
Altra notícia: Quina creus? Opina en aquest post!

BONA REVETLLA DE CAP D'ANY!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec hi ha hagut una noticia més rellevant que les apuntades, sí que el POUM és important, però d'una manera o un altre ja havia estat noticia altres anys.
La gran novetat de l'any ha estat el divorci i trencament definitiu entre García i Peiró. El partit que disposa d'una majoria hegemònica es trenca. Aquesta ha estat la noticía de l'any, i sense cap dubte, la menys esperada, tot i que molts erem coneixedors de les tensions, aquest final no era d'esperar, i encara pot donar de sí.

Anònim ha dit...

para mi la noticia es que Melendi vino a la fiesta mayor y se gastaron mazo de dinero