diumenge, 3 de maig del 2009

Chambao i La Carrau, concerts de Festa Major

En tant sols quatre hores La petjada ha pogut donar resposta a la pregunta: Qui vindrà per Festa Major? Un anònim ha comentat al bloc dient que si que sabia qui eren els grups d'enguany, ja que segons sembla Ràdio Rubí ja ha comunicat la notícia. Així doncs, gràcies a aquesta persona aquest bloc es converteix en el primer mitjà que publica de forma escrita que Chambao i La Carrau seran els concerts de Festa Major 2009.

Chambao actuarà el dissabte 27 de Juny
, segons publica Click2music. Segons recull la Wikipedia,
Chambao és un grup de música flamenca-electrònica, conegut com flamenco chill. Són originaris de Màlaga. La seva música mescla els sons del flamenc i pals (formes) amb la música electrònica. Segons la variant dialectal andalusa, un Chambao és una improvisada tenda de campanya per a protegir-se del sol o el vent de la tarda a la platja, usats sovint la nit de Sant Joan. El seu primer àlbum, Flamenco Chill va ser tot un èxit de ventes. El segon, Endorfinas en la mente, els va acabar de consolidar dins del panorama musical, obtenint un Premi Ondas. El seu senzill Ahí estás tú és segurament un dels seus majors èxits musicals. El tercer àlbum s'anomena Pokito a poko però només conserva a la vocalista La Mari com a membre del grup. Ja porten venuts més d'1 milió de CDs. El darrer àlbum ha incorporat també ritmes àrabs i lletres amb més contingut de denúncia social.



D'altra banda, La Carrau tocarà divendres 26 a Rubí. Al web del grup posa que el concert serà a les 10 de la nit, potser perquè serà el concert inaugural de la plaça Doctor Guardiet, potser perquè es farà a les 10 a l'Escardívol o potser es tracta d'un error i serà a les 12 a l'Escardívol, com s'ha fet fins ara. El grup terrassenc va néixer l'any 1997 i ja té publicats quatre àlbums.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICIDADES POR LA NOTICIA. No puedo decirle lo mismo al ayuntamiento... este año no había dinero ni para chicles, verdad?

Anònim ha dit...

espero que actuen al lado de la casa de la alcaldesa, porque los vecinos del centro estamos hasta las narices.

Anònim ha dit...

Jo sóc del Centre i no estic "fins les narices". Estic "fins las narices" que només facin coses per Festa Major.

Anònim ha dit...

pues debes ser de los pocos.....

Anònim ha dit...

Penso que aquest any està encertat els dos grups!encara que podrien portar algun grup de Rubí i així donar-li una bona oportunitat!!FELICITAR A L'AJUNTAMENT O QUI SIGUI PER AQUESTS DOS GRUPS, AQUEST ANY SÍ QUE ANIRÈ A VEURE AQUEST GRUPS..PQ L'ANY PASSAT AMB MELENDI NI EM VAIG APROPAR....

meritxell ha dit...

Haguessin pogut potar a dos grups de diferents estils...

Anònim ha dit...

la carrau repeteix ja que va venir amb el macro concert del manu chao amb molts altres grups