diumenge, 10 d’agost del 2008

Nou supermercat a Calderón de la Barca

Rubí està de vacances i aquest bloc gairebé també, però avui m'animo a escriure un post que segurament no passarà a la història per ser dels més interessants que han aparegut a aquest bloc...

Després de que la BJC Josa abandonés les seves instal·lacions de la Plana de Can Bertran, una nova residencial s'ha construit en aquest espai de la mà de la immobiliària Hercesa. El carrer Calderón de la Barca és el "carrer major" d'aquest barri on s'han construit milers d'habitatges, locals comercials i un parc. En aquest espai, al costat de Maristes, anirà la nova escola bressol, després que l'Ajuntament anul·lés el projecte conjunt d'escola bressol i ampliació del mercat municipal per diverses raons.
Doncs bé, aquest nou barri és avui notícia ja que després del fallit intent d'Intermarché amb el supermercat que va obrir a Calderón de la Barca, ara serà Mercadona qui reobrirà el supermercat amb la nova marca. Després de molts mesos amb el local tancat, ara la empresa valenciana ha iniciat les obres i ja s'anuncia una propera obertura d'aquest tercer Mercadona que tindrà Rubí. Sobrepassarà el límit permès que imposa la Generalitat sobre el total de metres quadrats que una mateixa marca pot tenir a la mateixa ciutat? Cal recordar que els dos Mercadona existents són dels supermercats més grans que té la ciutat, on també operen altres marques com Lidl, Aldi, Condis, Suma, Distop, Dia... i para de comptar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora! Ha estat mes d'un any de negociacions. Ara veurem com funciona. Esperem que els altres locals del barri poc a poc es vagin ocupant.

Anònim ha dit...

que ha passat amb aquestes negociacions? ha costat que el Mercadona s'establís allà? explica'ns el que sàpigues!

Anònim ha dit...

Quan estava l'Intermarché, ja es comentava que el Mercadona volia el local. El tema no té res a veure amb aquest comerç, sino amb la constructora-inmobiliaria.

Anònim ha dit...

i q passa q Hercesa si volia un Intermarché però no un Mercadona? I cm es això???