dijous, 28 d’agost del 2008

Ràdio Rubí dóna el salt a Internet

La emissora municipal Ràdio Rubí (99.7FM) aviat donarà el salt a la xarxa. Ja fa temps que es comenta que l'emissora està preparant una web on recullirà notícies, programació, ràdio en directe i on es podran tornar a escoltar els programes emesos, suposem que en versió podcast. La veritat és que ja tocava! Som molts els rubinencs que potser no treballem o estudiem a Rubí, i si es dóna accés a que els internautes puguin escoltar els programes de la casa, l'audiència creixerà considerablement. La web és www.radiorubi.cat i malgrat s'havien especulat diverses dates d'estrena oficial, la pàgina ja ens fa pensar que l'estrena es farà al començar la programació de tardor (o almenys esperem que així sigui).
Molta sort a tots els que faran possible aquest projecte i esperem poder-vos escoltar molt aviat a través de les ones (com sempre al 99.7) i a través d'Internet.

Edició posterior: informació corregida. Aquesta web no té res a veure amb Ràdio Rubí. Més informació aquí.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Epa, ja trobava a faltar la petjada... ;-)

Doncs el cert és que si ho fan guanyaran un oïen (jo mateix) que fins ara difícilment els podia escoltar.

Pel que fa a la part tècnica espero que tinguin una bona empresa que els ho faci, i que pensin amb els que fem servir codi lliure. O encara millor, que facin tota la pàgina amb codi lliure (com és voluntat del Comissionat per la Societat de la Informació de Rubí), que així els hi funcionarà millor i més barat.

De moment la pàgina que hi ha ara, feta amb Microsoft Word, em fa posar els pèls de punta. Espero i desitjo que aquesta pàgina que hi ha ara no l'hagi fet la mateixa empresa que els farà tot el muntatge... perquè sinó... buf...

Jordi Peiró ha dit...

Amics de La Petjada de Rubí:

Us informo que si be Ràdio Rubí està a punt de presentar la seva plana web, el domini que publiqueu es d'un particular que no te res a veure amb l'emissora municipal.

Salutacions.

La petjada ha dit...

eis Jordi!
M'acabes de deixar molt sorprès. Llavors aquesta web no és de Ràdio Rubí? Algú ha comprat tots aquests dominis i es tracta d'una broma?
Que fort, no? Ens pots donar més detalls de la nova web?

Anònim ha dit...

Segons el whois, el domini ha estat registrat per un tal "amics de la radio". Cas que Ràdio Rubí volgués tenir el domini, algún responsable faria bé de llegir: http://www.domini.cat/normativa/normativa_procediments.html per veure si s'hi pot fer alguna cosa.

óscar bastante ha dit...

Amics de La Petjada:

Efectivament, aquesta web NO té res a veure amb l'emissora municipal Ràdio Rubí. Us ho dic com a director de l'emissora. La web de Ràdio Rubí s'està desenvolupant i s'activarà quan solucionem alguns detalls tècnics i burocràtics. El que pasa és que un particular va registrar la marca "radiorubi" amb diferents dominis.

Salutacions cordials,

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
AMICS DE LA PETJADA: AMICS DE LA PETJADA: RUBEN, TAMBE ESTAS CONTROLAT PER EL SISTEMA???
VAIG PUBLICAR AHIR AQUET COMENTARI I HA DESAPAREGUT,AVUI AL MATI. EL PENGARE TOTS EL DIES, NO HI HA CAP PROBLEMA. CREC EN LA LLIBERTAT D'EXPRESSIO,I VOSTES?????
El Sr. Jordi Peiro como Regidor de comunicación(Cuándo se registraron los dominios de Radio Rubí y sobre todo el Sr.Bastante, han demostrado una vez más, su inoperancia. Y, queda demostrado que no merecen ni el puesto que ocupan y menos el sueldo que ganan). La realidad es que YO, un profesional que estubo trabajando durante 17 años en la emisora municipal,y al cual, hecharon,sin motivo(o por lo menos yo aún no lo se)y tratandome con absoluto desprecio y prepotencia, tanto como persona y como profesional.Registro los dominios de la emisora, porque hay un dicho, que dice " que donde las dan las toman". El Sr. Bastante es tan listo que realizo la web (la cual esta desde hace un año) y que ha costado a los rubinenses casi 30.000 €(si alguien la quiere ver se la puedo mandar por internet)...continuo,decia que es tan listo que no registro los dominios, ! hay que ser inutil!, y que este tio cobre 55.000 € al año ! manda narices !.Pues la emisora municipal de momento, y con el nombre de radio rubi, no puede colgar la web.A las personas hay que tratarlas con respeto y dignidad y no con desprecio y prepotencia,porque después estas personas se enfadan.
ATENCION AMICS DE LA PETJADA; EN BREVE EN LA WEB DE RADIO RUBI, NO OS LO PERDAIS:
1)PODREIS VER UN VIDEO DE UNA AGRESION EN LA SALA. POR PARTE DE UN CARGO DE CONFIANZA DEL AJUNTAMENT A LA FAMILIA DE UN EXPROFESIONAL DE RADIO RUBI.
2)Y EL VIDEO DE UN JUICIO,QUE DURO 7 HORAS POR EL DESPIDO IMPROCEDENTE, DE ESTE PROFESIONAL.
!!!ATENCION NO TIENE DESPERDICIO, ES UNA PASADA!! YA QUE QUEDO PROBADO QUE EL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO DE RUBI,PRESENTO CONTRA ESTE PROFESIONAL DE RADIO RUBI. FALSIFICACION DE DOCUMENTOS Y ADEMAS, ALGUNOS DE LOS TESTIGOS INCURRIERON EN FALSO TESTIMONIO,POR LO QUE EL JUEZ, ENVIO TODA LA DOCUMENTACION A LA FISCALIA, PARA PROCEDER A UNA QUERELLA CRIMINAL,CONTRA UNAS CUANTAS PERSONAS.....!!!visca rubi, i la mare que ens va parir !!!LAMENTABLEMENTE ESTA ES NUESTRA CIUDAD. Y conmigo aun se tiene que hacer justicia, de forma pacifica,por supuesto ¿verdad?, pero sin descanso, y en los tribunales de JUSTICIA..Ellos tienen el poder,el dinero de los contribuyentes y las influencias,pero yo tengo la verdad y por ella luchare sin descanso.FIN DEL 1er Capitulo,continuara.....AH AMICS DE LA RADIO ES UNA ASOCIACION LEGAL Y SIN ANIMO DE LUCRO, QUE VA A PONER EN FUNCIONAMIENTO,WWW.RADIORUBI.CAT
15 / setembre / 2008 22:52