dissabte, 22 de novembre del 2008

L'Oasi Jove arrenca la seva emissió online i el seu grup a Facebook

El nou programa l'Oasi Jove de Ràdio Rubí (99.7FM) ja es pot escoltar a qualsevol hora del dia i des de qualsevol indret gràcies a la seva nova aplicació d'escolta online sense necessitat de descàrrega. Així doncs, el programa per fi ha fet el pas que portava esperant fa temps i fins que la nova web de Ràdio Rubí no estigui en marxa.
Així doncs, totes aquelles persones que no van poder escoltar la segona edició, emesa el passat dissabte 22 a les 11 del matí, poden fer-ho en qualsevol moment entrant al web del programa o bé fent click aquí. Aquesta, sens dubte, és una de les grans novetats que ha aportat aquest programa en aquesta segona edició. El nou programa d'aquesta temporada de l'emissora municipal (que pren el relleu a Joves Solidaris) té un planter de col·laboradors on destaquen Marina Nacenta, Anama Domènech, Joan Giménez i Rubén Cabús. va tenir els següents continguts:
- Programa de Voluntariat Lingüístic. Vam entrevistar a la Laura Blanch, comissionada del Comissionat de Política Lingüística de l'Ajuntament de Rubí. Ens va explicar en què consisteix aquest programa, quanta gent s'hi ha apuntat, què fan, les activitats...
- Seguiment d'una alumna del CAP. L'Anama ens explica les seves vivències fent les pràctiques del CAP a un institut de Sabadell. Milers d'anècdotes per explicar-nos.
- Com ens afecta la crisi als joves? Ens costa més arribar a fi de mes? Com notem els joves els efectes de l'economia? Han pujat molt les coses?
- Actualitat de Rubí. Obre un Mc Donald's a la ciutat, atracament amb pistola de mentida, cursos de formació en drogues per a joves...
- I el nostre reportatge d'investigació: un bar a Barcelona on tot és gratis. Et donem unes pistes per descobrir aquest espai.
Aquesta no ha estat la única novetat del programa. Coincidint amb l'emissió d'aquest
a segona edició de l'Oasi Jove també s'ha estrenat un grup al Facebook, per tal d'apropar encara més aquest programa a tots els joves rubinencs per tal que intercanviïn informació i dades a través d'aquest grup, així com també poder escoltar aquest programa sempre que vulguin.

La voluntat de l'Oasi és crear una comunitat on els joves rubinencs s'agrupin, debateixin, demanin coses, donguin idees... i aprofitar tot això per fer créixer el programa l'Oasi Jove.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us he escoltat i és un programa força interessant. No us coneixia. Podrieu haver parlat del tema Jordi Peiró-alcaldessa. Oi? No tinc Facebook així que no us agrego...

Pau Vilà