dissabte, 14 de març del 2009

Podria ser que a primers d'abril ja funcionessin les noves línies d'autobús...

Avui La petjada crec que us porta una bona notícia. Des d'aquest bloc s'ha criticat molts cops que l'Ajuntament i l'empresa RubíBus estaven retrassant molt la posada en marxa de noves línies d'autobús, publicitades pels diferents governs des de 2005. Una enquesta, una resposta de Jordi Peiró dient-nos que les línies s'estrenarien al setembre de 2008 i moltes crítiques dels lectors de La petjada.
Doncs bé, segons ha pogut saber aquest bloc gràcies a RubíBus, l'entrada en vigor de les noves línies (les quals
desconec com seran i quantes seran) està prevista pel proper 30 de març. Aquesta informació quedaria recolzada amb una altra notícia: avui dissabte he vist com s'estaven instal·lant els nous panells informatius que informen de les parades de l'autobús urbà. Uns operaris estaven col·locant aquests nous pals, uns cilindres plans d'una alçada d'uns dos metres de color blanc i vermell, on hi figura el logotip de l'empresa, el de l'Ajuntament, el nom de la parada i línies (però encara no deia quines) a la zona de les Torres i del 25 de Setembre.
Esperem tenir bones notícies ben aviat...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ojalá fuera cierto. yo he visto los palos esos pero aun grises sin ninguna pegatina en plana de can bertran

Unknown ha dit...

No m'ho puc creure, sera veritat i tot!

Anònim ha dit...

Tanta opacitat... no sé, no sé és sospitós. Per cert se'n sap res de tota la moguda del N-61? Tots el ple de l'Ajuntament va estar d'acord de reclamar a la Gene que el bus complís el recorregut (estació d'FGC de Rubí) i no fes tantes parades a Sant Cugat. Algú de l'Ajuntament n'ha fet el seguiment? Quin ha estat el fruit d'aquestes gestions? Volem saber!!