dimarts, 7 de juliol del 2009

El campament de l'AE Albada a Borredà va ser evaquat ahir, però tornaran dissabte

Petit ensurt pels escoltes de l'Agrupament Escolta Albada de Rubí. Ahir dilluns començava el campament a Borredà pels llops i ràngers d'aquest agrupament de la ciutat. Tot i això, la forta calamarsada que va caure a aquesta zona del Berguedà, i l'augment del cabal del riu que voreja el prat on estaven, van aconsellar l'evaquació del campament només unes hores després que els nens hi arribessin. Aquesta evaquació es va produir sense cap mena d'incidència, recolzats per Protecció Civil. Els nens, nenes i monitors han passat la nit a l'escola de Borredà. Cal destacar, però, que no es va viure cap situació de perill, però que la prevenció es va considerar la opció més adequada.

Aquest prat de Borredà compleix tota la normativa vigent i la Generalitat de Catalunya, ja que estava al corrent d'aquesta activitat, ha estat qui ha falicitat el transport dels escoltes fins a Rubí avui dimarts. Aquest vespre s'ha realitzat una reunió amb els pares per explicar amb detall què va succeir ahir, tot i que els pares van ser degudament informats de la situació ahir a la tarda. Els monitors i monitores preveuen tornar al campament dissabte, per tal de poder de gaudir d'una setmana de campaments amb els escoltes, els quals portaven esperant aquest moment molts mesos.

Finalment, cal destacar que el campament ha sofert alguns danys materials, com ara que s'ha fet malbé un dels toldos del menjador, petits danys a alguna tenda canadenca i la pèrdua d'una petita part del menjar portat.

Així doncs, ens alegrem que no ha passat res important i que el cau tornarà a la normalitat el proper dissabte, amb moltes excursions, aventures, jocs i activitats que encara els queda per viure.

Avui diversos espais de TV3 han mostrat algunes imatges del campament


5 comentaris:

montse ha dit...

Tornaràn i amb moltes ganes, els pares vam estar informats en tot moment del estat de la situació, els monitors van demostrar el que ja sabiem, la seva responsabilitat i bona manera de fer i pendre decisions.
Una forta abraçada per tota l'Albada.

Frida la llorona ha dit...

Sóc mara...la meva filla hi era present al campament i personalment nomès tinc paraules d'agraïment pels monis i tota l'admiració del món.
M'agradaria destacar com molt bè diu la companya i mara Montse, la amabilitat i la maduressa del monis, si mès no nomès en aquets petit ensurt, jo parlo del cau del dia a dia...
Els nanos són feliços cada disabte a les 16h quan entren, peró a les 20h no volen sortir...aixó ho diu tot.
Forta abraçada als monis i
RIU AMUNT
TANT COM PUC
SERVIM

Ens teniu incondicionalment !
Mercè

Lydia ha dit...

hola!
Soc una guia de l'Albada i només deixo el meu comentari per felicitar als monitors per el bon treball que van fer amb nosaltres el dia de l'evaquació.
En tot moment van saber controlar la situació i qràcies a ells vam estar molt tranquils.
A l' escola que vam pasar la nit, vam estar molt bé, i per sort dissabte tornarem al campament!
Ole pels monis de l'Albada! xD

Anònim ha dit...

Hola!
Som la Irene i l'Oriol, una guia i un rànger de l'agrupament escolta A.E. Albada.

El dilluns dia 6 de juliol nosaltres estavem al campament de Borredà.
Personalment, aquells destrossos i fortes tempestes ens van sorpendre, però gràcies als monis, els cuiners i als col·laboradors, vam estar tranquils i calmats alhora de afrontar els fets.

Van venir ambulàncies, bombers i fins i tot els Mossos d'Escuadra per supervisar la zona de la tempesta.
Ara bé, els qui van pendre la desició de portar-nos al col·legi municipal de Borredà, van ser els monis i els estem molt agraïts.
I gràcies a que uns quants monitors es van quedar a reorganit-zar el campament podrem tornar-hi aquest dissabte.

Sort, perquè no ens va fer cap gràcia quedar-nos sense campament!!!

Moltes gracies i aupa A.E. Albada

Sempre a Punt!!!!

Anònim ha dit...

un poco secta no?