dimarts, 13 d’abril del 2010

El musical de Mamma Mia arriba a Rubí

Els pioners i caravel·les de l'AE Albada estrenen diumenge a la tarda el musical Mamma Mia al Casal Popular després de 3 mesos de feina
Gimme! Gimme! Gimme!, Voulez-Vous, Dancing Queen... aquestes i altres mítiques cançons del grup ABBA sonaran diumenge a les sis de la tarda al Casal Popular de Rubí. En aquesta ocasió, però, no serà la Nina la gran protagonista, sinó que per l'escenari del teatre hi passaran els pioners i caravel·les de l'Agrupament Escolta Albada, és a dir, joves d'entre 14 i 17 anys. Han estat més de tres mesos d'esforç, preparatius, assaigs i moltes ganes que culminen diumenge amb l'estrena del musical.El musical de Mamma Mia gira entorn a Donna, una mare independent i soltera, propietària d'un petit hotel en una idíl·lica illa grega, que està a punt de deixar que marxi Sophie, la filla que ha criat tota sola. Donna ha convidat a les seves dues millors amigues: Rosie, una dona pràctica i lògica; i Tània, rica i multidivorciada. Les dues són antigues membres de la seva antiga banda: Donna i les Dynamos. Per la seva part, Sophie també ha convidat a tres persones molt especials. Decidida a trobar un pare per a que la pugui portar a l'altar, convida a tres homes que van visitar l'illa paradisíaca fa vint anys. Durant les següents caòtiques i màgiques 24 hores, apareixeran nous amors i tornaran a aparèixer antics romanços en una illa plena de possibilitats.

Les entrades del musical es posaran a la venda mitja hora abans de la representació de l'obra, que tindrà lloc diumenge a les sis de la tarda al Casal Popular (c/Pere Esmendia, 1). El preu de l'entrada és de 4 euros, que servirà per sufragar les despeses del musical i per subvencionar el preu de la ruta d'estiu que aquests joves escoltes rubinencs realitzaran aquest estiu. Mamma Mia, el musical està organitzat per l'AE Albada i compta amb el suport de l'Ajuntament de Rubí i el Casal Popular.

Des de La petjada de Rubí felicitem als novells actors i recomanem als lectors la vostra assistència. Valdrà molt la pena!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo vaig l'honor d'anar a veure el musical i la meva opiniò es més que bona! crec que aquests nois i noies van aconseguir fer el millor treball que he vist mai en gent de la seva edat. Una escenografia espectacular, unes coreografies molt aconseguides y una posada en escana inmillorable!! Recomanable 100 per 100!! Espero que facin un bis, si es així... no m'ho perdo!!Felicitats!!
Núria Sellés