dilluns, 19 d’abril del 2010

Èxit rotund del musical "Mamma Mia"

Els joves escoltes de l'AE Albada van aconseguir diumenge omplir el Casal Popular amb la representació del musical Mamma Mia
Escolta l'Oasi Jove previ al musical!

Nervis, emoció i moltíssim públic. Aquest podria ser el millor resum del que succeïa al teatre Casal Popular de la nostra ciutat diumenge a la tarda, minuts abans que s'obrís el teló. El Casal Popular va exhaurir totes les entrades disponibles per l'esdeveniment, fet que suposa que 245 espectadors (i alguns més que no van poder seure) van presenciar el musical. L'obra, que van representar els Pioners i Caravel·les de l'AE Albada, joves d'entre 14 i 17 anys de l'agrupament escolta del col·legi Maristes, va ser la culminació a 3 mesos de feina.
Equip del musical Mamma Mia (foto: Ramon Cabús)

Durant més de dues hores van sonar cançons com Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen... i un espectacular ball de Voulez-Vous que va deixar a tot el públic amb la boca oberta, entre altres mítiques cançons del grup ABBA. Els joves amateurs del teatre van fer riure al públic assistent amb uns gags molt ben resolts i van sorprendre amb uns balls brillants, amb salts i piruetes inclosos. Els aplaudiments del públic van ser molt destacats.
Dos moments de la representació teatral (fotos: Laia Oller)

Els joves i els monitors organitzadors es van mostrar molt satisfets del resultat final, amb una gran feina al darrere que han realitzat 23 nens i 4 monitors, i amb la col·laboració dels altres monitors del cau i d'altres persones. A més, s'han vist sorpresos del gran èxit de públic, ja que omplir el Casal Popular no és gens fàcil. Amb els diners recaudats per les entrades es pagaran les despeses del musical i es subvencionarà el preu de la ruta d'estiu que aquests joves escoltes rubinencs realitzaran aquest estiu.

Felicitats a tots!

Resum de fotografies preses per Ramon Cabús i Laia Oller

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats!

Anònim ha dit...

Ha sigut una passada! Simplement impressionant, sisplau, que ho repeteixin!

Anònim ha dit...

Simplemente brutal, habeis estado genial, me habeis hecho pasar una tarde de domingo impresionante. Hoy no he parado de hablar de vosotros y solo pido una cosa
QUE LO REPITAIS
MUCHAS FELICIDADES
José Luis