dissabte, 8 de maig del 2010

Mishima se suma a la Festa Major 2010

Actuarà diumenge 27 a la nit, després de Macaco. Tot i que l'Ajuntament encara no ho ha comunicat, el Myspace del grup ja ho anuncia
Macaco, Rafael Amargo, una petjada com a símbol... i ara, Mishima! Aquesta setmana el setmanari Rubí Notícies comentava que, potser, el grup català actuaria a la nostra ciutat. Doncs bé, segons ha pogut comprovar La petjada de Rubí, Mishima actuarà a Rubí el proper diumenge 27 de juny. És el mateix dia que Macaco actuarà a l'Escardívol, fet que significa que enguany es concentrarà tota la oferta musical de grans concerts gratuïts en un sol dia, ja que Rafael Amargo farà el seu espectacle de pagament dissabte. Segons recull el Myspace de Mishima, aquest concert es faria a les vuit de la tarda, però segons ha pogut saber aquest bloc, el concert es farà després del Macaco, és a dir, entorn les dues de la matinada.
Mishima és un grup de música pop independent, creat a Barcelona l'any 1999. En un primer moment van publicar dos àlbums en anglès, tot i que a partir del tercer el grup va animar-se a cantar en català. Una de les particularitats de Mishima és la barreja entre música pop i d'autor, amb un contingut literari evident i que dóna nom a la banda (pres de l'escriptor japonès Yukio Mishima). El grup publicarà el seu cinquè disc Ordre i Aventura el proper 2 de juny a la Sala Apolo de Barcelona. Per tant, el concert de Rubí serà un dels primers on es tocaran algunes de les noves cançons de Mishima.

Així doncs, es manté la quota de concert en català que ja figura a la Festa Major des de fa uns anys. Segons va reconèixer Arés Tubau en aquest mateix bloc, també s'havia intentat programar el concert d' Amics de les Arts i Joan Miquel Olivé, entre d'altres. Tot i això, alguns rubinencs reclamen un concert de músics rubinencs en un emplaçament adient.

A falta de la confirmació oficial,
ja coneixem més detalls de la Festa Major d'enguany, més curta i amb un pressupost menor per culpa de la crisi, amb nous emplaçaments (el Castell) i que segurament tindrà una assitència de públic menor a altres anys, ja que dilluns i dimarts és festiu a Rubí, però tots aquells rubinencs que no treballen a Rubí no tindran festa. Falta per saber encara qui serà el pregoner. La proposta que ha fet La petjada i l'Oasi Jove, Victòria Mateo, ha tingut una bona acollida per part dels lectors d'aquest bloc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICIDADES POR LA EXCLUSIVA aunque mishima no me gusta. Queria DELAFE!

Ana

Anònim ha dit...

PARA CUANDO UN ESCENARIO DE GRUPOS DE CASA
SERÍA TAN GRANDE!!!

Anònim ha dit...

Nunca, queremos unas fiestas como los conciertos que hicieron en el Pau Casals el año pasado!!!!

Anònim ha dit...

Jo tb preferiria a DELAFE...