dimarts, 25 de gener del 2011

Estrena oficial del joc de preguntes de Rubí

>> Després d'uns tests de prova, arrenca el tRubial Pursuit. La petjada s'hi suma com a mitjà col·laborador on podreu trobar les noves preguntes cada 15 dies
El tRubial Pursuit és un joc de preguntes online sobre la ciutat inspirat en el conegut joc de taula Trivial Pursuit. El projecte, engegat pel Centre de Lleure Alternatiu Molí 21, va començar al novembre de l'any passat amb diversos formularis de prova i més d'un centenar d'inscrits. Ara, s'estrena oficialment amb la voluntat de donar-lo a conèixer als rubinencs i rubinenques. Ja podeu respondre el primer test que entra en competició aquí.
La mecànica del joc és molt senzilla. Cada 15 dies, els interessats rebran un correu amb el formulari de dotze preguntes que hauran de respondre per Internet amb un temps màxim de deu minuts. Els tests inclouen preguntes de sis categories diferents (geografia urbana; història; societat i política; cultura i tradicions; medi ambient i mobilitat; i esports). Un cop rebuts els formularis,  els organitzadors donaran a conèixer la classificació dels participants, fins a arribar a la gran final -prevista per a finals de març-, on es realitzarà un sorteig entre els cinc millors classificats. Si us voleu apuntar, cal enviar un correu a trubialpursuit@gmail.com amb el vostre nom i nickname, o apuntar-se al grup Facebook. La inscripció és gratuïta.
De moment, el tRubial Pursuit no compta amb suport econòmic més enllà de les pròpies fonts de finançament de Molí 21, tot i que es realitza amb el suport d'aquest bloc. Així doncs, a La petjada de Rubí trobareu els tests quinzenals del tRubial Pursuit i s'anirà informant periòdicament de la classificació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona iniciativa

Anònim ha dit...

Hi ha algunes preguntes que són xungues de coll...