diumenge, 23 de gener del 2011

L'Espai Obert presenta la programació del trimestre

t;> Dissabte es va presentar la programació d'aquest segon trimestre en un acte on també es va fer un repàs a la trajectòria de l'entitat
El local de l'Espai Obert del carrer Justícia va acollir dissabte al vespre la presentació de la nova programació prevista per a aquest segon trimestre. Entre les principals novetats destaca el projecte del Banc del temps i una àmplia oferta de cursos a preus molt econòmics. A més, es va projectar un vídeo recopilatori de la gran diversitat d'activitats realitzades en aquest cèntric local de la ciutat. 
Els cursos organitzats per aquest segon trimestre són:
Curs de control de veu, ment i cos. Dilluns de 19 a 20h.
Curs de producció musical. Dimecres de 18 a 20h i dissabtes de 12 a 14h. 80€ tot el trimestre.
Curs de pintura. Dijous de 18,30h a 19,30h (cal un mínim de 8 alumnes)
Curs de ioga. Divendres de 18,30 a 19,30h. 17€ al mes.
Curs de risoteràpia. Divendres de 19,30 a 20,30h. 17€ al mes.
Els tallers estan realizats per professionals de la matèria, requereixen inscripció i tenen preus molt competitius. Podeu demanar més informació a espaiobertrubi@gmail.com o bé adreçant-vos al local de l'Espai Obert (c/Justícia 11 de 18,30 a 21,30h). D'altra banda, l'entitat prepara un curs de cata de vins, una jornada de cuina 100% vegetariana, cursos d'insersió laboral i un altre per aprendre a parlar en públic, entre altres activitats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Llarga vida a l'EO!

Anònim ha dit...

De precios modicos nada de nada, ademas vas a que te informen te dicen que ya te llamaran y más vale que esperes sentado.

Nemo ha dit...

Algú sap què passa amb la programació a La Sala? El que no passa, està clar: no hi ha nova oferta. Per què?