dijous, 1 de setembre del 2011

Oberta la preinscripció a la Escola Oficial d'Idiomes

>> Des d'avui i fins al dia 5 aquells que ho desitgin es poden inscriure a les EOI de Catalunya. La de Rubí s'estrena amb cursos d'anglès i francès
Després d'anys de promeses i esperes Rubí comptarà amb una Escola Oficial d'Idiomes. Mentre no s'inicia la construcció de l'escola, aquest equipament s'ha instal·lat provisionalment a l'IES Duc de Montblanc. De moment, l'oferta no es gaire àmplia i es redueix a cursos d'anglès (nivell bàsic i intermedi 1-2-3) i francès (nivell bàsic 1-2). Tots els cursos s'oferiran en horari de tarda. L'oferta de cursos i els seus horaris es poden consultar al web de l'EOI Rubí (de moment, un simple fòrum de Blogspot o una pàgina de Xtec).
L'IES Duc de Montblanc acull l'EOI de Rubí (foto: iesducdemontblanc.cat)
Tots aquells rubinencs (i no rubinencs) que vulguin estudiar a l'Escola Oficial d'Idiomes de Rubí cal que facin la preinscripció al web oficial de la Generalitat abans del proper 5 de setembre. Aquest mateix procediment serveix per estudiar a qualsevol de les EOI de Catalunya. Durant les properes setmanes es farà el sorteig que donarà dret a una plaça per aquest curs 2011/12 o no.