dijous, 8 de setembre del 2011

Òmnium celebrarà dissabte la 2a Prediada de Rubí

>> Les principals activitats de la jornada seran la Marxa de Torres, les actuacions de cultura popular tradicional i dos concerts
L'entitat Òmnium Cultural de Rubí ha organitzat per dissabte la seva segona Prediada, després de l'èxit de l'edició passada. La celebració tindrà com a principal protagonista la Marxa de Torres, a banda d'un acte reivindicatiu i commemoratiu que des de fa uns anys se celebra a diferents pobles i ciutats catalanes. Evidentment, l'entitat també participarà diumenge a l'ofrena floral de la plaça 11 de Setembre.
Roger Margarit actuarà a la plaça doctor Guardiet
Els actes començaran dissabte a les 21.30h a la plaça 11 de Setembre amb un petit espectacle per part de la Colla de Diables Rubeo Diablorum, que donarà el toc de sortida a la Marxa de Torxes. Aquesta cercavil·la recorrerà els carrers del centre amb l'acompanyament de la Colla dels Diables de Rubí i els Grallers dels Castellers i Geganters de la ciutat. Finalitzarà a la plaça del doctor Guardiet amb una actuació de la Colla de Diables de la Riera. A la mateixa plaça, cap a les 22.30h, Òmnium llegirà el seu manifest, actuaran els gegants d'El Pinar i de l'Escola Teresa Altet, i hi haurà havaneres, sardanes i castellers. La festa conclourà amb un concert del cantautor rubinenc Roger Margarit (23.30h) i del grup The Mamzelles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No, no és una marxa de Torres, és una marxa de Torxes ;)

Gemma M

Elena ha dit...

gran concert el del Roger, amb alguns alt i baixos, però molt bo, com sempre! :)

joseshakespeare ha dit...

q gran les mamzelles!