diumenge, 13 d’octubre del 2019

Llogaters de Sant Jordi Parc arriben a un acord amb Medasil

>> El gairebé any de lluita ha finalitzat amb un acord entre els veïns i l'empresa, que volia imposar pujades salvatges del lloguer

Després de gairebé un any de lluita, els veïns i veïnes dels blocs de protecció oficial de Sant Jordi Parc han aconseguit aturar l'increment abusiu del preu del lloguer que volia imposar Medasil Desarrollos. El Sindicat de Llogaters ha arribat a un acord amb aquest fons voltor perquè les pujades siguin d'entre el 0 i l'11%, lluny del 50% que Medasil plantejava inicialment. A més, els nous contractes que se signaran seran de set anys. El grup també s'ha compromès a no pujar per sobre de l'IPC anual les parts no regulades de la protecció oficial, com garatges, trasters i la comunitat de veïns. També ha promès reunir-se una vegada l'any amb la comissió de veïns i veïnes per assegurar que es compleixen les condicions.

El cas havia tingut un gran seguiment als mitjans locals, però també a TV3 i altres mitjans catalans, tal com va recollir fa uns mesos La petjada de Rubí.